Railex, pe 7 la Cupa Unirii

Railex Suceava a ocupat doar locul al 7-lea in clasamentul final al Cupei Unirii la minifotbal, competitie ce s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute la Iasi si care a adunat la start 16 echipe din intreaga tara.

Formatia patronata de Ilie Lahman a trecut de prima faza a turneului din postura de castigatoare a grupei B, cu un total de cinci puncte, acumulate in urma victoriilor obtinute in fata gruparilor Dr. Gsm & Global Proiect Focsani, scor 4-3 (penaltyuri), si Dinamo Iasi, scor 6-1. “Alb-rosii” au ratat insa calificarea intre cele mai bune sase echipe ale intrecerii, dupa ce au pierdut in faza eliminatorie, cu scorul de 0-2, in fata celor de la Fenix Piatra Neamt. Scoasa din lupta pentru medalii, Railex a dres busuiocul in meciurile pentru stabilirea locurilor in clasamentul final, faza in care Tomescu si compania au bifat trei victorii pe linie: 3-1 cu Dr. Gsm & Global Proiect Focsani, 6-2 cu gazdele de la Angi Bau Concept Iasi si 2-0 Inter Traian Vaslui.

Railex a mizat la aceasta competitie pe urmatorul lot de jucatori: Danut Tipa si Andrei Boureanu – portari, Florin Ailenei, Ovidiu Bosancu, Paul Bosancu, Sergiu Corban, Dinu Oniu, Adrian Ungureanu, Vlad Murariu, Radu Tomescu, Florin Apetri, Alex Cardei si Andrei Aileni – jucatori de camp. Delegatul echipei: Dan Haraga.

La precedentele doua editii ale Cupei Unirii, echipa patronata de Ilie Lahman a urcat de fiecare data pe podiumul de premiere. Astfel, in 2011 a ocupat locul 2, in vreme ce, anul trecut, a terminat pe locul 3.

Editia din acest an a Cupei Unirii avea sa fie castigata de formatia Design Construct Brasov, care a dispus in finala, cu scorul de 4-1, de Juventus Sibiu. Podiumul intrecerii a fost completat de Lis Affair Tomesti, care a trecut in finala mica, la loviturile de departajare, cu scorul de 3-2, de Aldoor Auto Driver Iasi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Railex, pe 7 la Cupa Unirii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*