Railex, locul 3 la Cupa Unirii

Railex Suceava a ocupat locul al 3-lea la Cupa Unirii, competitie de minifotbal desfasurata la sfrasitul saptamanii trecute in Sala Polivalenta din Iasi si care a reunit la start sase grupari din nordul Moldovei.

In faza grupelor, echipa patronata de Ilie Lahman a bifat o victorie clara, scor 5-1, in compania celor de la Nera Computers Iasi si o infrangere la limita, scor 3-4, in fata celor de la Oz Er Golden Roman, rezultate in urma carora, “alb-rosii” si-au castigat doar dreptul de a evolua in finala pentru locurile 3-4. In disputa pentru bronz, gruparea suceveana si-a asigurat ultima treapta a podiumului in clasamentul final, dupa ce s-a impus, cu scorul de 2-1, in fata celor Magic Iasi, prin golurile marcate de Cardei si Aileni.

Competitia a fost castigata de formatia Stand Rom Tomesti, care si-a pastrat trofeul castigat in 2011.

Railex a mizat la editia din acest an a Cupei Unirii pe urmatorul lot de jucatori: Danut Tipa, Alin Tugui – Ovidiu Bosancu, Sergiu Corban, Vladut Murariu, Claudiu Sevaciuc, Daniel Haraga, Danut Cazacu, Adrian Ungureanu, Radu Tomescu, Alexandru Cardei, Andrei Aileni, Viorel Stan si Marius Pascanut.

La turneu a fost prezent si presedintele Csms Iasi, Florin Prunea, care a dat lovitura de incepere a finalei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Railex, locul 3 la Cupa Unirii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*