Railex e oficial campioană

Railex s-a incununat oficial cu titlul de campioana judeteana la minifotbal, in cadrul unei festivitati de premiere ce a avut loc joi seara pe terenul Ramiro. Echipa patronata de Ilie Lahman a confiscat practic primul loc al clasamentului, la finalul unui sezon in care a pierdut doar patru puncte in 28 de meciuri disputate. Podiumul celei de-a 17-a editii a Campionatului Judetean de Minifotbal a fost completat de Adistal, care a cucerit in premiera medaliile de argint, urmata de Netcom, care au obtinut bronzul.

Organizatorii au tinut sa acorde si cateva premii speciale. Astfel, Radu Tomescu (Railex) si-a adjudecat titlul de golgheter, cu 39 de goluri marcate in ultima stagiune, Alexandru Vornicu (Inter Conti) a fost declarat cel mai bun portar in ultima editie de campionat, in vreme ce Costica Sidoriac (Betty Ice) a castigat titlul de cel mai bun manager de echipa. De asemenea, Adistal a fost desemnata revelatia sezonului, Betty Ice a castigat premiul de cea mai buna debutanta pentru locul 6 ocupat la final, Omniasig a primit premiul pentru fair-play, Dinadrom pentru cea mai disciplinata echipa, in vreme ce Oscar Café a obtinut premiul pentru surpriza campionatului, in urma remizei din partida cu Railex, scor 3-3.

Primele trei clasate au fost recompensate de catre Asociatia Judeteana de Minifotbal Suceava cu medalii, diplome, cupe si premii in bani in valoare de 4.500 de lei, dupa cum urmeaza: 2.000 de lei – locul 1, 1.500 de lei – locul a 2-lea si 1.000 de lei – locul al 3-a. Railex va participa in perioada 5-8 iulie la turneul final al Campionatului National, competitie ce va reuni la Deva cele mai bune 20 de echipe din tara.

Railex a mizat in ultimul sezon pe urmatorul lot de jucatori: Danut Tipa, Ovidiu Livischi, Alin Tugui – Ovidiu Bosancu, Claudiu Sevaciuc, Sergiu Corban, Vladut Murariu, Daniel Haraga, Alexandru Cârdei, Danut Cazacu, Adrian Ungureanu, Sorin Nicoara, Radu Tomescu, Marius Pascanut, Viorel Stan, Andrei Aileni si Iulian Ionesi. Presedinte: Ilie Lahman. Antrenor: Claudiu Sevaciuc. Delegat: Daniel Haraga.

Premierea a fost prefatata de un meci demonstrativ intre o echipa formata din fotbalisti profesionisti si o selectionata a Campionatului Judetean de Minifotbal. Desfasurata sub privirile a circa 200 de spectatori, partida s-a incheiat cu victoria selectionatei din Municipal, care s-a impus in final, cu scorul de 6-2, prin golurile marcate de C. Munteanu, Tomescu, Haidau, Stoian si Fl. Turineac. De partea cealalta, trupa inchegata de Ciprian Anton a punctat pe tabela de marcaj prin golurile lui Ferariu (penalty) si Apetri.

Pentru echipa jucatorilor profesionisti au evoluat urmatorii: Andrei Rohetki – Daniel Balan, Dorian Andronic, Florin Apetri, Cornel Cainari, Mihai Gurita si Constantin Ferariu. Selectioner: Ciprian Anton.
Pentru selectionata Campionatului Judetean de Minifotbal au jucat urmatorii: Andrei Munteanu (Betty Ice), Andrei Bourean (Netcom) – Ovidiu Bosancu (Railex), Andrei Clicinschi (Netcom), Laurentiu Berezoschi (Betty Ice), Radu Tomescu (Railex), Sorin Nicoara (Railex), Marius Gavriliuc (Pit Stop), Ionut Vitel (Netcom), Cristi Munteanu (Revine), Cosmin Haidau (Betty Ice), Florin Turineac (Adistal), Alex Grigoras (Adistal), Marius Pasaila (Dinadrom) si Ionel Stoian (Dinadrom). Selectioner: Costica Sidoriac.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Railex e oficial campioană"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*