Railex are baraj la Onești

Railex participa la finele acestei saptamani la barajul de calificare la turneul final al Campionatului National de Minifotbal. Castigatoare a Campionatului Judetean dupa un parcurs de exceptie, in care a piedut doar patru puncte, formatia patronata de Ilie Lahman se bate duminica, la Onesti, pentru un loc intre cele mai bune 20 de echipe din tara. Conform repartizarii realizata de Federatia Romana de Minifotbal, Railex Suceava va evolua in grupa C, alaturi de gruparile Vointa Deep Serv Focsani si gazdele de la Tsunami Onesti, prima clasata in grupa urmand sa se califice la turneul final de la Deva.

Antrenorul celor de la Railex, Claudiu Sevaciuc considera ca “alb-rosii” sunt favoriti la calificare. “Vor fi doua meciuri cu miza, iar daca trecem peste presiunea jocului si incepem bine nu cred ca vom avea probleme in a ne califica mai departe. Am vazut adversarii si cred ca sunt sub valoarea noastra, dar jucam pe un teren pe care nu am mai jucat pana acum si trebuie sa ramanem concentrati”, a spus Sevaciuc. Tehnicianul sucevean considera ca Railex va ataca barajul din acest an cu un lot mult mai valoros si cu o mai mare doza de experienta fata de cel de anul trecut. “Avem un lot mult mai valoros, cu o experinta mult mai mare si o organizare mai buna in joc. Daca am fi participat cu acest lot la editia de anul trecut, cred ca jucam finala”, a completat Sevaciuc.

Railex Suceava va sustine cele doua meciuri de baraj intr-un interval scurt de timp, urmand sa joace cu Vointa Deep Serv Focsani, de la orele 14.00, si cu gazdele de la Tsunami Onesti, de la orele 17.00. In echipa onesteana evolueaza printre altii si fostul mijlocas al Cetatii Suceava, Marius Sitaru.

Gruparea suceveana se va deplasa la Onesti inca de maine si va miza in cele doua meciuri pe un lot de jucatori format din: Danut Tipa, Ovidiu Livischi, Alin Tugui – Ovidiu Bosancu, Claudiu Sevaciuc, Sergiu Corban, Vladut Murariu, Daniel Haraga, Alexandru Cardei, Danut Cazacu, Adrian Ungureanu, Sorin Nicoara, Radu Tomescu, Marius Pascanut, Viorel Stan si Iulian Ionesi. Delegat: Daniel Haraga.

Anul trecut, la prima participare la turneul final, Railex Suceava a obtinut medaliile de bronz. In acest an, la turneul final vor lua parte doar cele mai bune 20 de echipe din tara. Datorita palmaresului, câstigatoarele campionatelor din Iasi, Zalau, Timisoara, Bacau, Ploiesti si Deva sunt calificate direct în ultima faza a competitiei. Acestora li se adauga echipa campioana a editiei precedente, Consiliul Judetean Buzau. Pentru celelalte 13 locuri se vor întrece alte 39 de echipe campioane din tot atâtea campionate organizate la nivel local care vor fi repartizate în 13 grupe în patru faze regionale.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Railex are baraj la Onești"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*