Railex, alături de naţională

Nationala României a cucerit, duminica seara, al cincilea sau titlu european consecutiv la minifotbal, dupa ce a învins Slovenia cu scorul de 1-0 (0-0), în finala miniEURO 2014, la Herceg Novi (Muntenegru). Unicul gol al partidei a fost înscris de Cosmin Craciun (min. 38), cu calcâiul.

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Române de Fotbal si presedinte al Federatiei Europene de Minifotbal, i-a premiat pe componentii celor trei echipe medaliate si a înmânat tricolorilor trofeul de campioni europeni.

La turneul din Muntenegru, echipa nationala de minifotbal a Romaniei a avut drept sponsor principal firma suceveana Railex – Premio. “Ati reusit o performanta mare de ziua României! Toti sunteti foarte buni….de la conducatori la jucatori! Bravo…si tot înainte! Ne bucuram ca am fost alaturi de voi!” este mesajul postat pe pagina de facebook a firmei Railex.

România a câstigat toate cele cinci editii ale Campionatului European: Slovacia (2010), Tulcea (2011), Chisinau (2012), Grecia (2013) si Herceg Novi (2014). În Muntenegru, România a învins în grupa Slovenia (2-1), Lituania (8-0) si Grecia (1-0), în optimi a dispus de Republica Moldova (2-0), în sferturi a trecut de Scotia (3-2), în semifinale a învins Cehia cu 2-1, iar în finala s-a impus în fata Sloveniei cu 1-0.

Medaliile de bronz au revenit Cehiei, care a dispus de Germania cu 2-1 în finala mica. Slovenul Mitja Flisar a fost desemnat cel mai bun jucator de la miniEURO 2014, scotianul Joe Andrew a fost golgheterul competitiei, iar muntenegreanul Dejan Milutic a fost cel mai bun portar.

Lotul României la miniEURO 2014, antrenat de Tiberiu Lajos: Cristian Popa (AS WMT Giroc Timisoara), Bogdan Radulescu (AS Vispesti Ploiesti) – portari, Nicolae Constândana (MAV Sports Timisoara), Mircea Popa (Juventus Sibiu), Gheorghe Baragan (AS Vispesti Ploiesti), Gabriel Tanase (Marca Înregistrata Sibiu) – jucatori defensivi, Razvan Radu (Design Construct Brasov), Radu Burciu (Design Construct Brasov), Miroslav Nicolin (MAV Sports Timisoara), Emilian Chivu (Vointa Deep Serv Focsani), Adrian Calugareanu (AS WMT Giroc Timisoara), Alin Iacob (Consiliul Judetean Buzau), Cosmin Craciun (Bentel Sistem Cluj), Ovidiu Vîlceanu (MAV Sports Timisoara), Ioan Stirbet (Lis Affair Iasi) – jucatori ofensivi.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Railex, alături de naţională"

  1. Votati pe http://www.liga2.ro , Mircea Negru cel mai bun jucator al etapei a 15 a.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*