Railex a luat Cupa României

Primul trofeu pus la bataie in acest an in minifotbalul profesionist sucevean a ajuns la formatia Railex. Echipa patronata de Ilie Lahman a castigat pentru al treilea an consecutiv faza judeteana a Cupei Romaniei, dupa ce s-a impus joi seara, pe terenul Ramiro, cu destule emotii, scor 3-2, in fata celor de la Old Bucovina, in finala competitiei. “Alb-rosii” si-au asigurat victoria prin golurile marcate de Paul Bosancu, Florin Apetri si Radu Tomescu. De partea cealalta, invinsii au redus din diferenta prin Florin Haraga si Viorel Stan (penalty).

Railex: Tipa – P. Bosancu, Pantea, Berezoschi, Tomescu, Apetri, Fl.  Ailenei, A. Ungureanu, Gurita, Bijec. Delegat: Ionel Cazacu.

Old Bucovina: Livischi – D. Haraga, Macovei, Stan, Matei, Tarnovan, Murariu, Nicoara, Fl. Haraga, Corneanu. Delegat: Dan Haraga.

Adistal a castigat finala mica si va reprezenta judetul Suceava la turneul final

Podiumul intrecerii a fost completat de Adistal, care s-a impus in finala mica, cu scorul de 3-0, in fata finalistei de anul trecut, Revine. Formatia condusa de Adi Costeniuc a marcat toate cele trei goluri dupa pauza, prin Florin Turineac, Tibi Neamtu si Costantin Teodor.

Adistal: Negrea, Popa – Prepelita, Oniu, Romaniuc, Teodor, T. Neamtu, Fl. Turineac. Delegat: Adi Costeniuc.

Revine: Pascal, Mandiuc – Fercalo, C. Munteanu, Popescu, Romascan, Iriciuc, Breniuc. Delegat: Iliuta Trandafir.

Pe langa diplomele si cupele pentru primele trei clasate, organizatorii au acordat la festivitatea de premiere si trei diplome individuale. Cu 15 goluri marcate, Radu Tomescu (Railex) a castigat titlul de golgheter, Danut Tipa (Railex) a fost desemnat cel mai bun portar, in vreme Viorel Stan (Old Bucovina) a fost ales cel mai bun jucator.

La turneul final al Cupei Romaniei, programat la sfarsitul lunii iunie, la Sibiu, judetul Suceava va fi reprezentat cel mai probabil de formatia Adistal, in conditiile in care Railex are toate sansele sa devina campioana, iar finalista Old Bucovina a refuzat participarea la Sibiu.

In alta ordine de idei, marti seara, la ora 19.00, la Ramiro, va avea loc o sedinta tehnica cu delegatii echipelor in care se vor pune la punct ultimele detalii legate de desfasurarea returului de campionat.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Railex a luat Cupa României"

  1. Cele mai bune echipe,cei mai frumosi si mai buni fotbalisti.bravo baieti!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*