Railex a făcut instrucţie

Railex a realizat scorul turneului play-off din cadrul Campionatului Municipal de minifotbal, dupa ce s-a impus, aseara, cu un categoric 13-0, in fata celor de la Netcom, intr-un meci contand pentru etapa a doua a fazei finale a competitiei. Omul de gol al campioanei en-titre a fost Liviu Luca, care si-a consolidat pozitia de lider al golgheterilor actualei editii, marcand de sase ori in poarta adversa.

In celalalt meci de ieri, Revine si Interconti au cazut la pace, terminand la egalitate, scor 1-1, un derby in care “alb-verzii” au punctat prin Gurita, in vreme ce “alb-albastrii” au marcat prin Afloarei.

In urma acestor rezultate, pe primul loc in clasamentul grupei A se mentine formatia celor de la Interconti, care are insa nevoie de cel putin un rezultat de egalitate, in duelul de saptamana viitoare cu campioana Railex, pentru a se califica in semifinale. In schimb, cu patru puncte acumulate pana in prezent, formatia celor de la Revinie este virtual calificata in careul de asi al competitiei, avand in vedere ca, in ultima etapa, “alb-verzii” vor avea un meci relativ usor in compania codasei Netcom.

Turneul play-off continua maine seara, pe terenul bazei Ramiro, cu meciurile Pit Stop – Apropo Cafe (ora 18.00) si Hotel Imperium – Pub Sport Penalty (ora 19.00), contand pentru etapa a II-a din grupa B.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Railex a făcut instrucţie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*