Railex a luat Cupa României

Primul trofeu pus la bataie in acest an in minifotbalul sucevean a ajuns la formatia Railex. Echipa patronata de Ilie Lahman a castigat pentru al doilea an consecutiv faza judeteana a Cupei Romaniei, dupa ce s-a impus joi seara, pe terenul bazei sportive Ramiro din Burdujeni, cu scorul de 1-0, in fata celor de la Revine, in ultimul act al competitiei. Unicul gol al finalei a fost marcat in debutul reprizei secunde de catre capitanul Ovidiu Bosancu, care l-a pacalit pe portarul Pascal cu un sut in cros din banda stanga si a trimis astfel cupa in vitrina celor de la Railex.

Desfasurat in fata unei tribune arhipline, ultimul act al fazei judetene a Cupei Romaniei la minifotbal a fost pigmentat cu de toate: ocazii, cartonase galbene, caderi teatrale in careu, accidentari urate si faze peste limita regulamentului, faze in care fundasii ambelor echipe si-au luat pe sus, cu fulgi cu tot, adversarii.

Railex: Tipa – P. Bosancu, Ov. Bosancu, Corban, Nemes, Nicoara, Tomescu, Ailenei, Irimia, Ungureanu, A. Duman, Romaniuc. Delegati: Dan Haraga si Ovidiu Livischi.

Revine: A. Pascal, Vornicu – Popescu, Bijec, C. Munteanu, Cazacu, Lacatus, V. Romascan, Magdalena, Afloarei, M. Romascan, Sevaciuc. Delegat: Ovidiu Ciobanu.

AGB Instal a produs surpriza: a ocupat locul 3

Podiumul intrecerii a fost completat de AGB Instal, care a produs o noua surpriza, dupa ce s-a impus in finala mica, la loviturile de departajare, cu scorul general de 6-5, in fata celor de la Abenor Interim. Ionus si compania au avut meciul de discretie, iar dupa o prima repriza alba, au luat un avans de doua reusite pe tabela de marcaj, gratiei unui autogol advers si a golului semnat de Marius Ciobanu. AGB Instal a revenit insa spectaculos pe final, a inscris in ultimele minute prin Gavriloaia si Fl. Marciuc, si a trimis astfel partida la penaltyuri dupa 2-2 la finalul timpului regulamentar de joc. La loteria loviturilor de departajare, portarul Opincaru a avut reflexe mai bune, iar Marciuc si compania s-au impus in final, cu scorul de 4-3, dupa sase serii de executii si au declansat fiesta pe terasa de la Ramiro.

AGB Instal a jucat cu: Opincaru, Brandis – Cozma, Bitoleanu, Fodor, Gavriloaia, Fl. Marciuc, Istrate, Tiprigan, Mardari, Puscasu, Bejinariu. Delegat: Florin Marciuc.

Abenor Interim a mizat pe urmatorii: Bourean – Boghiu, Stamate, Dumistracel, C. Neamtu, Braescu, Berezoschi, Ciotina si M. Ciobanu. Delegat: Ionus Boghiu.

“Magiun” a acordat premiile la festivitatea de la final

Pe langa diplomele si cupele pentru primele trei clasate, organizatorii au acordat la festivitatea de premiere de la final si doua premii individuale. Cu 12 goluri marcate, Radu Tomescu (Railex) a castigat titlul de golgheter, in vreme ce Andrei Pascal (Revine) a fost desemnat cel mai bun portar al competitiei, toate cele cinci premii fiind inmanate de antrenorul Marin “Magiun” Barbu, prezent la teren.

Datorita calificarii in ultimul act, Revine va reprezenta cel mai probabil judetul Suceava la turneul final al Cupei Romaniei, programat in perioada 27-30 iunie, la Piatra Neamt. Pentru participarea la turneul de sub Pietricica, Revine va primi din partea Asociatiei Judetene de Minifotbal un premiu in valoare de 2.500 de lei.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Railex a luat Cupa României"

  1. Echipa buna railex dar si cei de la revine au echipa puternica, 2 fundasi de baza in aparare si un portar care vorbeste mult in teren si apara foarte bine. Felicitari ambelor echipe.

  2. opincariu misu | 6 mai 2013 at 14:17 | Răspunde

    trece-ti la alte sporturi echipa de baseball ROYAL IGB SUCEAVA vicecampioana ROMANIEI.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*