Railex a ajuns până în sferturile turneului final al Cupei României la minifotbal

Railex a ajuns pana in sferturile de finala ale Cupei Romaniei la minifotbal, competitie ce a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, la Sibiu, in prezenta a 96 de echipe din intreaga tara. Formatia patronata de Ilie Lahman si-a incheiat aventura inainte de intrarea in careul de asi la turneului final, dupa ce a pierdut duminica dimineata, in fata gazdelor de la Juventus Sibiu, cu scorul de 1-4. Vineri, in prima zi a competitiei, “alb-rosii” au castigat la pas grupa in care au fost repartizati, dupa 6-1 cu Wolf Constanta si 6-1 cu Muresul Piatra Neamt. Gruparea suceveana a reusit alte trei victorii sambata, in faza eliminatorie a competitiei: 1-0 cu FC Ergad Arad, 2-0 cu Luxury Team Bucuresti (saisprezecimi) si 1-0 cu FC Andy Team Pitesti (optimi de finala).

Railex a mizat la turneul final pe urmatorul lot de jucatori: Danut Tipa, Ovidiu Livischi – Laurentiu Berezoschi, Ovidiu Bosancu, Sergiu Colban, Nolbert Solcan, Andrei Bijec, Nae Gliga, Alin Schipor si Radu Tomescu. Delegatii echipei: Daniel Haraga si Ionel Cazacu. Patronul echipei: Ilie Lahman.

Trofeul editiei din acest an a Cupei Romaniei la minifotbal a fost castigat de Danco Pro Bucuresti, dupa 2-1, in finala, cu gazdele de la Juventus Sibiu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close