Rai Caffe şi Old, câştigătoare

Cupa Cartierelor si-a desemnat in weekendul trecut castigatoarele editiei a VI-a a competitiei care le readuce sucevenilor bucuria din spatele blocului. In turneul de amatori, acolo unde s-au inscris la start nu mai putin de 27 de echipe, trofeul a ajuns la Rai Caffe Obcini, care s-a impus in finala disputata duminica pe terenul Iulius Mall, cu scorul de 3-0, in fata celor de Bebados George Enescu. “Alb-negrii” si-au asigurat victoria prin golurile marcate de Miron, Tugui si Armeanca.

Podiumul de la amatori a fost completat de Drunkars Burdujeni, care a castigat in finala mica, cu scorul de 4-3, in fata celor de la Rangers Burdujeni. “Ciocolata” si compania si-au asigurat medaliile de bronz prin golurile inscrise de Cazac (2), Hritcu si Alin Neamtu, pierzatorii punctand prin Przebilski, Al. Rusu si Bondar.

La festivitatea de premiere de la final, organizatorii competitiei au acordat si câteva premii speciale. Fara gol primit in semifinale si finala, Gabriel Sarcinschi (Rai Caffe Obcini) a fost desemnat cel mai bun portar, Andrei Mihai (Bebados George Enescu) a fost declarat cel mai bun jucator al turneului, in vreme ce Stefan Armeanca a castigat titlul de golgheter la amatori, cu 12 goluri inscrise.

Rai Caffe a mizat pe urmatorul lot de jucatori: Gabriel Sarcinschi – Sergiu Rusu, Petrut Ioan, Sebastian Miron, Alexandru Repciuc, Andrei Ropotan, Valy Gramada, Stefan Armeanca, Vladut Tugui si Marius Tabarcea. Manager: Mihai Boicu.

Rezultatele turneului de amatori:

Grupa A:
Linda Ecotil Burdujeni – Rai Caffe Obcini 4-6
Cavalerii Nordului Burdujeni – Bebados George Enescu 2-5
Linda Ecotil Burdujeni – Cavalerii Nordului Burdujeni 2-2 (5-4, d.p.)
Rai Caffe Obcini – Bebados George Enescu 5-3
Linda Ecotil Burdujeni – Bebados George Enescu 2-5
Rai Caffe Obcini – Cavalerii Nordului Burdujeni 14-1

Grupa B:
Drunkards Burdujeni – Lopatarii 69 Burdujeni 4-1
Atletico Marasesti – Rangers Burdujeni 3-3 (4-6, d.p.)
Drunkards Burdujeni – Atletico Marasesti 4-3
Lopatarii 69 Burdujeni – Rangers Burdujeni 1-3
Drunkards Burdujeni – Rangers Burdujeni 4-4 (5-4, d.p.)
Lopatarii 69 Burdujeni – Atletico Marasesti 3-0

Seminifinale:
Rai Caffe Obcini – Rangers Burdujeni 0-0 (3-2, d.p.)
Drunkards Burdujeni – Bebados George Enescu 2-3

Finala mica:
Rangers Burdujeni – Drunkards Burdujeni 3-4

Finala mare:
Rai Caffe Obcini – Bebados George Enescu 3-0

In turneul rezervat echipelor de profesionisti s-a impus Old Bucovina, fosta Railex. “Alb-rosii” au castigat trofeul pentru al doilea an consecutiv, dupa ce s-au impus la “masa verde”, cu scorul de 3-0, in fata celor de la Avastar Eco-Optic, ultimii retragandu-se de pe teren inainte de fluierul de start al finalei. Podiumul turneului de profesionisti a fost completat de cei de la Gunners of Bardan, care si-au adjudecat medaliile de bronz, dupa ce s-au impus la “masa verde” in finala mica, dupa ce Adistal a boicotat la randul ei competitia.Premiile speciale acordate la profesionisti au fost adjudecate de Alexandru Georgescu (Gunners of Bardan Obcini) – cel mai bun portar al turneului, Florin Turineac (Adistal) – golgheterul turneului si Nicu Azaharioaie (Gunners of Bardan) – cel mai bun jucator al turneului.

Old Bucovina a mizat pe parcursul turneului final pe urmatorul lot de jucatori: Danut Tipa – Sergiu Corban, Radu Tomescu, Laurentiu Berezoschi, Florin Apetri, Florin Ailenei, Marius Pascanut, Cornel Cainari, Andrei Bijec si Paul Bosancu.

Rezultatele turneului de profesionisti:

Grupa A:
Old Bucovina – Florconstruct 3-0
Pisicii Marasesti – Gunners of Bardan 1-2
Old Bucovina – Pisicii Marasesti 3-0
Florconstruct – Gunners of Bardan 0-3
Old Bucovina – Gunners of Bardan 2-0
Florconstruct – Pisicii Marasesti 0-3

Grupa B:
Pit Stop Itcani – Euro Express Full 1-2
Avastar Eco Optic – Adistal Burdujeni 1-0
Pit Stop Itcani – Avastar Eco Optic 0-5
Euro Express Full – Adistal Burdujeni 0-6
Pit Stop Itcani – Adistal Burdujeni 2-6
Euro Express Full – Avastar Eco Optic 1-1 (2-3, d.p.)

Seminifinale:
Old Bucovina – Adistal 3-1
Avastar Eco Optic – Gunners of Bardan 3-1

Finala mica:
Adistal – Gunner of Bardan 0-3

Finala mare:
Old Bucovina – Avastar Eco Optic 3-0

Meciurile editiei din acest an au fost arbitrate Ghita Ignatescu si Bogdan Cont.

La final a avut loc Super Cupa Cartierelor, intre castigatoarea de la amatori si cea de la profesionisti. Intalnirea s-a incheiat cu scorul de 4-1 in favoarea celor de la Old Bucovina, care a inscris prin Cainari (3) si P. Bosancu, golul celor de la Rai Caffe fiind marcat de P. Ioan. Festivitatea de premiere a fost oficiata de Cristi Barculescu – directorul Directiei Judetene pentru Tineret si Sport, Mihai Androhovici – presedintele Asociatiei Judetene “Sportul pentru Toti” si Ciprian Anton – presedintele AJF. Pe langa partenerii mentionati mai sus, la organizarea editiei din acest an si-au mai adus contributia Iulius Mall si clubul Sport Style.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

5 Comentarii

  1. De ce nu scrieti adevarul aici ? Ce „boicotat” ? daca se stia de la inceput ce si cum..macar taceti acolo…si evitati subiectul ..

  2. de ce nu se spune nimic despre magaria din finala mare la amatori cand jucatorii lui bebados au iesit de pe teren …. si de ce nu scrieti ca lopatarii – atletico marasesti s-a terminat 3-0 prin neprezentare si nu pe teren cum se intelege si asta tot din cauza unei magarii …cei de la lopatarii au anuntat ca nu se prezinta si astfel cei de la atletico nu au mai venit la meci…

  3. Un raspuns oficial ar merita si cei „150” de spectatori care au venit sa vada o finala si nu au vazut nimic . Macar atat bun simt sa aiba organizatorii fata de tinerii care au fost angrenati in aceasta cupa si care este sechestrata de cineva care nu a avut jucarii cand era mic si acum emana frustratea. RUSINE !

  4. a fost greu ? railexul o sa ajunga sa joace doar cu old bucovina in campionatul lor . de ce oare ? peste tot strica specatacolul cu arbitri , cu regulamente , cu ifose …. si cand e sa joace prin tara se impiedica cu mucii de shoshoni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *