Radu spera în minuni!

La conferinţa de presă ce a avut loc după meciul pierdut pe teren propriu, antrenorul Ioan Radu a declarat: “Minuni nu se întâmplă prea des. Realitatea este cea pe care o ştim. Se ştie care e lipsa de valoare. Unii jucători au dat dovada şi de lipsă de bun simţ. Ma refer la faza primului gol când Halip şi Apetri au greşit flagrant, dar şi la Feraru, care a fost eliminat pentru un gest nesportiv.

Cel care conduce echipa suceveană de pe margine a admis apoi faptul că punctul adus din etapa anterioara s-ar putea să fi semănat prea multă euforie în rândul propriilor elevi. O altă vină asupra proaspătului eşec pare să aibă, în opinia antrenorului Radu, relaxarea jucătorilor Cetăţii în urma apariţiilor în presă a atâtor zvonuri legate de situaţia Gloriei din Buzău.

Îmi reproşez doar faptul că am acceptat să merg mai departe în condiţiile acestea. De la echipă au plecat 10 jucători! Nu se pot face minuni astfel“ a continuat Ioan Radu. El este de părere că echipei îi trebuie un plus de determinare pentru a face lucruri mai bune.

Deşi suporterii suceveni ar dori să vadă şi alţi jucători mult mai valoroşi în tricoul Cetăţii, antrenorul Ioan Radu le-a tăiat orice speranţă afirmând: “E prea târziu! Cei valoroşi sunt deja luaţi! Vom vedea ce se mai poate face din mers.
Declaraţiile antrenorului sucevean s-au încheiat în acelaşi stil “optimistic” cum au şi început: “Nu ştiu dacă am făcut bine salvându-ne de la retrogradare. Poate era mai bine să fi jucat în liga a 3-a!

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *