Radu: „Situaţia e cam gravă”

Ioan Radu a vorbit astazi in direct la Sport Total FM despre situatia ingrata in care se afla Cetatea. Seful bancii tehnice de pe Areni considera ca echipa suceveana ar fi putut evita colapsul financiar daca ar fi beneficiat de mai multa intelegere din partea municipalitatii locale.

Situaţia este cam gravă. Datorită lipsei banilor, începând de anul trecut bugetul s-a redus. Pentru acest an, bugetul este de 10 miliarde şi se pare că nişte datorii la bugetul de stat au revenit în actualitate. De fapt, ar trebui să ne descurcăm cu 5 miliarde. Întotdeauna cei mici au de suferit şi cei mari nu. Au fost neînţelegeri la nivel local. Toate echipele au probleme, dar se puteau reeşalona datoriile”, a declarat Radu la Sport Total FM.

El este dezamăgit că oamenilor de afaceri din Suceava nu le place fotbalul, aşa cum îi place lui Eugen Huţu şi a dezvăluit faptul că echipa a fost nevoită să se bazeze pe jucătorii localnici. „De mult timp, la Suceava nu au fost oameni de afaceri cărora să le placă fotbalul, aşa cum îi plăcea lui Eugen Huţu. De asta, când a venit criza, bugetul a fost diminuat, iar cu banii alocaţi nu se putea face mai mult. Am putea să supravieţuim la limita de jos. Am mers pe jucătorii localnici, care au acceptat condiţiile”, a spus Radu.

El consideră că ar fi păcat ca cei 1 000 000 de lei să fie redirecţionaţi spre alte sporturi şi considera că această criză este un pretext pentru mulţi pentru a nu se mai implica.

Sursa: LigaB.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Radu: „Situaţia e cam gravă”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*