Radu rămâne pentru jucători

Daca la nivelul conducerii administrative a rapidistilor era Moldovan a luat sfarsit inainte de a incepe, la nivelul bancii tehnice, Ioan Radu a anuntat ca va ramane in functie de antrenor principal cel putin pana in vara. Tehnicianul spune ca nu lasa carma “ceferistilor” datorita jucatorilor pe care i-a adus la echipa in aceasta iarna si care, spre surprinderea lui, au anuntat in corpore ca vor sa-si continue carierele pe Areni.

Spre lauda lor, jucatorii au decis sa se prezinte la antrenamente si nu era normal ca tocmai eu sa dau bir cu fugitii. Eu i-am starnit in aceasta iarna sa vina la echipa si sa-si piarda eventualele alte angajamente, asa ca era firesc sa continui alaturi de ei. Important este sa aiba continuitate la nivel competitional, pentru ca e greu sa-si gaseasca alte echipe cu doar o saptamana inainte de reluarea campionatului. Trecem printr-o perioada mai grea, dar vom incerca sa le asiguram minimum de conditii pana in vara”, a spus Ioan Radu, care a precizat ca singurele absente de la antrenamentul de azi au fost Florin Plamada, plecat in probe la CS Otopeni si Florin Ailenei, care este in tratative cu FCM Onesti.

Referitor la resursele financiare pentru sustinerea echipei in retur, seful tehnice de pe Areni mizeaza pe sprijinul patronului Costel Bujoreanu. “Vechea conducere a clubului ne-a asigurat ca activitatea noastra se va desfasura in conditii normale pana la sfarsitul campionatului”, a completat Ioan Radu.

Tehnicianul “ceferistilor” nu a renuntat nici la obiectivul de a termina actualul sezon in prima jumatate a clasamentului, chiar daca formatia rapidista nu este pusa la punct cu pregatirea fizica. “Avand in vedere ce a aratat echipa in aceasta iarna, eu am constatat ca putem termina in prima parte a ierarhiei. Nu vreau sa retractez acest lucru, dar intre timp a intervenit aceasta pauza in privinta antrenamentelor, iar daca mai punem la socoteala si lipsa unui cantonament, va fi destul de greu pentru noi in returul campionatului. Vom incerca insa sa acoperim aceste lipsuri din mers”, a precizat Ioan Radu, care a evitat sa comenteze decizia lui Dumitru Moldovan de a parasi corabia “alb-visiniilor”. “E decizia dumnealui. Fiecare judeca lucrurile asa cum crede el de cuviinta”, a spus tehnicianul Rapidului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Radu rămâne pentru jucători"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*