Radu: Nu contează rezultatul

Antrenorul Ioan Radu a declarat, la finalul amicalului pierdut cu scorul de 0-2 in fata Ceahlaului, ca nu l-a interesat in mod special rezultatul din jocul de astazi, scopul primelor jocuri de verificare din aceasta iarna fiind acela de a se edifica asupra jucatorilor pasibili de a evolua pe Areni din returul campionatului.

Aceste jocuri cu Ceahlaul ne-au edificat asupra catorva jucatori pe care i-am avut in probe. In orice caz, rezultatul nu are importanta. Diferenta de valoare s-a vazut si astazi, mai ales pe un asemenea teren inghetat, unde calitatile tehnice sunt primordiale in stapanirea balonului. Personal, dupa cele doua jocuri cu Ceahlaul, cred ca din grupul pe care il avem aici putem sa facem o echipa de Liga a III-a, cu care sa urcam in clasament pe parcursul returului de campionat”, a spus Ioan Radu.

In aceiasi nota s-a exprimat si Marin Barbu, care nu a dat prea multa importanta victoriei de la Suceava.
Nu este important ca am castigat, ci ca ne-am facut antrenamentul. Suntem cam dezamagiti de starea terenului pentru ca ne-a incurcat atat pe noi, cat si pe gazde. A fost un antrenament bun, jucatorii ambelor echipe au fost dispusi la efort si, una peste alta, suntem multumiti de testul Suceava”, a spus “Magiun”, care a mentionat ca suflarea fotbalistica de pe Areni trebuie sa aiba ceva rabdare pana ca proiectul Rapid Suceava sa prinda contur. “O echipa de fotbal nu se construieste asa usor, trebuie rabdare. Eu zic ca se poate face o echipa de fotbal buna la Suceava, dar printre acesti tineri, trebuie implementati si cativa jucatori cu o oarecare experienta competitionala”.

Foto: Alex Drăgan

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Radu: Nu contează rezultatul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*