Radu: „Mizez pe determinare”

Cetatea Suceava continuă la sfârşitul acestei săptămâni lupta pentru menţinerea în eşalonul secund. Etapa a 30-a programează un meci foarte greu pentru „galben-albaştri” care vor primi vizita ocupantei locului 2 în clasament, Delta Tulcea.

Oaspeţii nu traversează o perioadă prea bună, în ultimele două etape obţinând un singur punct. Antrenorul Cetăţii, Ioan Radu consideră că acest aspect dezavantajează formaţia sa, întrucât dobrogenii vor încerca să răzbune ultimele rezultate printr-o victorie la Suceava. Tehnicianul „galben-albaştrilor” a ţinut totodată să remarce valoarea lotului tulcean.

“Din ce am vazut in meciul lor de la Botosani, este o echipa care paseaza foarte bine, o echipa care se apara foarte bine, o echipa cu doi atacanti de viteza, deci per ansamblu o echipa valoroasa”, a marturisit Ioan Radu.

În ceea ce priveşte formaţia suceveană, Ioan Radu se bazează în special pe factorul psihic: “Mizez pe increderea care o au jucatorii, mizez pe unitatea grupului si pe atitudinea care au avut-o la ultimele jocuri. Incepand cu jocul de la Roman, continuand cu cel de acasa cu Galati si chiar cu cel de la Piatra Neamt, au dat dovada de tarie de caracter, au abordat toate cele 3 jocuri cu determinarea necesara. In continuare acestea ar fi atuurile noastre: determinarea, dorinta de a juca, durinta de a face tot posibilul pentru a ne atinge obiectivul”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Radu: „Mizez pe determinare”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*