Rădăuţi – Ceahlăul II: 2-0

Bucovina Radauti

Bucovina Rădăuţi a încheiat sezonul de toamnă al Ligii a III-a cu o victorie. Ieri, într-un meci contând pentru ultima etapă a turului, echipa manageriată de Manuel Costache s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 2-0, împotriva ultimei clasate, Ceahlăul II Piatra Neamţ.

Rădăuţenii au tranşat soarta întâlnirii încă din prima jumătate de oră de joc. Sabie a deschis scorul în minutul 15, după ce a pus latul din zece metri la o centrare trimisă de Julei, şi tot Sabie a dublat avantajul gazdelor în minutul 28, după ce a finalizat cu capul o lovitură liberă executată de Păsăilă. Cu cele trei puncte în buzunar, “galben-albaştrii” s-au jucat cu ocaziile, cea mai mare fiind trecută în contul lui Ionesi, care a nimerit bara porţii nemţene în repriza a doua.

“Am dominat meciul cap-coadă. Scorul cred că este unul mincinos. Diferenţa putea fi mult mai mare dacă nu am fi irosit cele 5-6 ocazii clare pe care le-am avut singur cu portarul sau dacă nu ni s-ar fi anulat un gol perfect valabil la 2-0”, a declarat managerul Manuel Costache, care anunţă schimbări în pauza de iarnă. “Vom trage linie şi vom vedea ce jucători pleacă şi care rămân. Locul pe care îl ocupăm în clasament la finalul turului e unul mincinos pentru că am jucat doar patru meciuri acasă şi şapte în deplasare”, a spus Manu.

Bucovina Rădăuţi a evoluat în meciul de ieri în următoarea formulă: Butnariu – A. Ciurlă, Aghiorghiesei, Hrimiuc, C. Ciurlă – Popescu, Vitu, Păsăilă, Sabie – Ionesi, Julei. Antrenor: Daniel Stoica. Pe parcurs au mai intrat Botuşan, Puha şi Cotoară, ultimii doi, ambii în vârstă de 17 ani, debutând cu această ocazie la nivelul Ligii a III-a.

În urma victoriei de ieri, abia a doua de la startul actualului sezon, Bucovina Rădăuţi a încheiat turul pe locul 9 în clasamentul Seriei I.

Rezultatele ultimei etape din tur:

Bucovina Rădăuţi – Ceahlăul II 2-0
Sporting Lieşti – Petrotub Roman 1-1
FC Zagon – AFK Miercurea Ciuc 0-2
Cetatea Târgu Neamţ – Sepsi Sfântu Gheorghe 1-1
Ştiinţa Miroslava – FC Pojorâta: 1-2
Aerostar Bacău şi CSM Paşcani au stat.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rădăuţi – Ceahlăul II: 2-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*