Rădăuţenii se reunesc primii

Bucovina Radauti este prima echipa suceveana din Liga a III-a care va demara pregatirile pentru sezonul de primavara, antrenorul Daniel Stoica urmand sa sune adunarea luni, la orele 15.00, pe “Municipal”. La primul antrenament din acest an sunt asteptati in jur de 18 jucatori, asta in conditiile in care “galben-albastrii” au renuntat recent la patru componenti din vechiul lot: Stan, Viu, Balici si Scantei.

In schimb, managerul Manuel Costache a marturisit ca vor veni la Bucovina alti trei jucatori noi. “Ne dorim sa facem doua-trei transferuri. Am discutat cu mai multi jucatori, chiar si cu unii de la celelalte sucevene din Liga a II-a si a III-a, dar vom vedea exact pe cine putem achizitiona abia de saptamanile viitoare. Cert este ca avem nevoie de un jucator de banda, de un mijlocas central si obligatoriu de un atacant”, a precizat oficialul celor de la Bucovina Radauti.

O situatie speciala este cea a lui Sfarnaciuc, caruia desi i-a expirat imprumutul la Radauti, are toate sansele sa continue sub comanda lui Daniel Stoica. De asemenea, in ciuda ofertelor din alte parti, Zaremba a anuntat ca va ramane pe Municipal.

In privinta planurilor pentru 2014, radautenii isi doresc in primul rand sa se mentina in Liga a III-a. “Vrem sa ne pregatim bine in aceste sase saptamani care ne despart de primul meci, sa efectuam acele transferuri pe care ni le-am propus si sa ne salvam de la retrogradare. Baietii si-au primit o parte din restante, primarul Aurel Olarean ne-a dat asigurari ca vom fi sustinuti in continuare, asa ca nu ne ramane decat sa ne mentinem in Liga a III-a”, a mai spus „Manu”.

“Galben-albastrii” au in plan disputarea mai multor meciuri amicale, primul dintre acestea urmand sa aiba loc chiar saptamana viitoare, cand Bucovina Radauti va intalni, pe stadionul din localitatea Bucecea, o echipa judeteana din Botosani.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Rădăuţenii se reunesc primii"

  1. daniel scoica numai e demult antrenor la radauti!

  2. daca aduce ca in vara jucatori la kg……oricum suntem vai de noi.mai marele oficial…lasa-ne…du-te la…………….

  3. Si cine e acuma antrenor? Ca astia de la gazeta sunt varza!

    • da’ tu, care pui intrebari de feisbuci, cum esti? de ce nu iti misti curu pana la ei la stadion sa vezi cine mai e la echipa? ti s-a lipit de scaunul de la calculator??

  4. Mias misca curu da din madrid pina la radauti sunt cam 3600 km. Si gazeta sv e singurul loc unde mai da ceva de fotbal din radauti ,dar dupa cite vad vorbesc mai multe prostii.

  5. Antrenor tot daniel.stoica

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*