Rădăuțenii și-au fixat data reunirii lotului

Bucovina Radauti si-a creionat programul de pregatire pe care il va urma pana la reluarea campionatului Ligii a III-a. Vitu si compania se vor mai bucura de vacanta pana pe data de 22 ianuarie, cand antrenorii Daniel Balan si Dorin Goian au programat reunirea lotului. Prima saptamana a pregatirilor de iarna este destinata reacomodarii jucatorilor la efort, dupa care, la sfarsitul lunii ianuarie, “alb-albastrii” vor pleca in cantonament. “Deocamdata suntem in cautarea unui loc in care sa facem cantonamentul de iarna. Nu l-a stabilit inca, pentru ca, pe langa hotel, ne dorim si un teren de antrenament in apropiere”, a precizat antrenorul Daniel Balan.

In privinta transferurilor, Daniel Balan vrea intariri in compartimentul ofensiv. “Suntem in tratative cu mai multi jucatori, printre care si un atacant care a evoluat in tur la nivelul Ligii a II-a, un junior de la CSM Pascani si cativa copii de la LPS Suceava. Avem nevoie de intariri in ofensiva si in axul central al echipei”, a dezvaluit antrenorul Bucovinei.

La revenirea din cantonament, radautenii vor pune accentul pe amicale si pe antrenamentele tehnico-tactice. “In partea a doua a pregatirilor dorim sa facem jocuri de verificare din trei in trei zile”, a adaugat Daniel Balan.

CSM Bucovina a incheiat turul de campionat pe locul 7 in clasamentul seriei intai a Ligii a III-a, la trei puncte de podium. Gruparea radauteana va disputa primul meci oficial din 2018 abia pe 10 martie, in etapa a doua a returului, cand va infrunta, pe teren propriu, liderul clasamentului, Aerostar Bacau.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rădăuțenii și-au fixat data reunirii lotului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*