Rădăuţenii se reunesc pe 26

Manuel Costache

Bucovina Rădăuţi şi-a conturat programul de pregătire pentru returul Ligii a III-a. Astfel, “galben-albaştrii” se vor reuni luni, 26 ianuarie, la ora 15.00, pe stadionul Municipal, sub comanda trioului format din Iulian Ionesi, Cristinel Ilisoi şi Tudor Zaremba, rămas să se ocupe antrenamentele echipei după demisia tehnicianului Daniel Stoica.

La primul antrenament din acest an sunt aşteptaţi toţi jucătorii din vechea gardă, cu trei excepţii, este vorba de Negruţ, care va semna cu FCM Dorohoi, Aghiorghiesei, plecat la Inter Dorohoi, şi Netbai. În privinţa campaniei de achiziţii din această iarnă, managerul Manuel Costache a precizat, fără să ofere deocamdată vreun nume, că rădăuţenii aşteaptă la reunirea lotului nu mai puţin de cinci jucători noi: un portar, un fundaş central, un atacant şi doi mijlocaşi de bandă.

Primele zece zile ale pregătirilor de iarnă sunt destinate reacomodării jucătorilor la efort, după care pentru componenţii Bucovinei vor urma alte zece zile în regim de semicantonament la stadionul Municipal.

Gruparea rădăuţeană va disputa cinci meciuri amicale în intersezon, împotriva formaţiilor Rapid Suceava (4 februarie), Şomuzul Preuteşti (6 februarie), FC Pojorâta, FCM Dorohoi şi Cetatea Târgu Neamţ.

În ceea ce priveşte planurile pentru retur, rădăuţenii şi-a propus să câştige meciurile de teren propriu şi să promoveze cât mai mulţi tineri în echipă în perspectiva sezonului următor, când toate formaţiile de Liga a III-a vor fi obligate de ROAF să titularize 3 fotbalişti sub 19 ani.

“Vrem să practicăm un fotbal cât mai frumos în retur, să atragem cât mai mulţi spectatori la stadion. Totodată ne propunem să câştigăm toate meciurile de acasă, iar în acelaşi timp să promovăm cât mai mulţi tineri în echipă, asta şi în perspectiva sezonului viitor”, a spus managerul Bucovinei Rădăuţi, a 9-a clasată în seria întâi a Ligii a III-a.

Privind spre partea de sus a clasamentului, Manu consideră că lupta pentru promovare se va duce în trei, între FC Pojorâta (27 puncte), Ştiinţa Miroslava (24 puncte) şi Sepsi Sfântu Gheorghe (20 puncte).

Returul campionatului Ligii a III-a debutează pe 7 martie, Bucovina Rădăuţi urmând să primească în runda inaugurală a returului vizita celor de CSM Paşcani, formaţie care se va întări serios în intersezon.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Rădăuţenii se reunesc pe 26"

  1. vinzatorul asta are fata de fetita.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*