Rădăuţenii s-au calificat în turul III

Bucovina Rădăuţi a avansat în turul III al Cupei României, după ce a câştigat miercuri, cu scorul de 2-0, pe terenul formaţiei bistriţene ACS Dumitra. Golurile formaţiei sucevene au fost marcate în repriza secundă de Vitu şi Apostol.

Desfăşurată pe o căldură insuportabilă, prima repriză nu a consemnat ocazii clare de gol. Jocul s-a animat după pauză. Gazdele au avut prima mare şansa de a deschide scorul, dar Butnariu a apărat din poziţie unu la unu cu un jucător advers. Rădăuţenii au trecut apoi la conducerea jocului, iar Vitu(foto) a înscris în minutul 70 cu latul, după o centrare din lovitură liberă venită de la Stoian. Nouă minute mai târziu, Apostol avea să dubleze avantajul Bucovinei şi să stabilească totodată scorul final, 0-2, după ce a transformat magistral o lovitura liberă de la 25 de metri.

“Am întâlnit o echipă arţăgoasă. Cei din Bistriţa au jucat dur, dar în repriza secundă au căzut din punct de vedere fizic. Sunt mulţumit de calificare, de joc mai puţin. Ne aflăm însă abia la începutul pregătirilor şi avem timp să ne punem la punct. Sper ca în turul următor din Cupa României să jucăm în faţa propriilor suporteri“, a declarat antrenorul Iulian Ionesi.

Bucovina Rădăuţi va susţine vineri, de la ora 18:00, la Bădeuţi, un meci amical în compania selecţionatei judeţului Suceava care va participa la turneul “Patru regiuni pentru Europa”. De luni jucătorii antrenaţi de Iulian Ionesi vor intra într-un semicantonament de 7 zile la Rădăuţi, cu câte două şedinţe de pregătire pe zi, urmând ca pe 12 august să joace în turul III al Cupei României. Până la startul Ligii a III-a, programat pe 28 august, “galben-albaştrii” intenţionează să mai susţină câteva jocuri de pregătire, printre echipele contactate în acest sens numărându-se Bucovina Pojorâta şi Inter Dorohoi.

Foto: sportulbistritean.ro

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *