Rădăuțenii nu sunt de acord cu înghețarea Ligii a III-a

Federația Română de Fotbal chestioneaza in aceste zile cluburile participante asupra modului în care ar trebui să se încheie sezonul 2019/2020 al Ligii a III-a. Dacă multe grupări, în special cele din subsolul clasamentelor, se pare că vor propune “înghețarea” campionatului, Bucovina Rădăuți a anunțat prin vocea lui Iulian Ionesi că preferă ca sezonul să se termine pe teren, chiar și într-un format restrâns, cu play-off și play-out. “Din punctul nostru de vedere, am vrea să se joace, iar sezonul să se termine pe teren, chiar și într-o formulă cu mai puține meciuri, cu play-off și play-out. Acum depinde însă ce decid autoritățile, prioritară fiind sănătatea” a spus Ionesi.

Au plătit 76% din salariile jucătorilor pe luna martie

Liderul vestiarului rădăuțean a precizat că oficialii clubului au făcut eforturi și le-au achitat salariile jucătorilor inclusiv pe luna martie. “Dacă fiind situația actuală, am reușit să achităm jucatorilor 76% din drepturile salariale aferente lunii martie. Vom vedea ce modalitate găsim pentru luna aprilie. Cert este că avem depuse actele pentru șomaj tehnic”, a precizat Iulian Ionesi.

După primele 16 etape de campionat, Bucovina Rădăuți ocupă locul 4 în clasamentul seriei întâi a Ligii a III-a, la 10 puncte de primul loc și la 15 puncte deasupra liniei retrogradării.

Foto: Cristian Plosceac

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *