Rădăuțeanul Andrei Chipreanov a devenit campion național absolut la skandenberg

Sportivul radautean Andrei Chipreanov a cucerit titlul de campion national absolut la skandenberg – bratul stâng, in cadrul Campionatului National ce a avut loc in weekendul trecut, la Pitesti.

De asemenea, acesta a obtinut medalia de aur la categoria 100 de kilograme, bratul stâng, si medalia de aur la categoria 100 de kilograme, bratul drept, devenind astfel campion national absolut la aceasta categorie, supranumita „Regina” tuturor categoriilor, în skandenberg.

Andrei Chipreanov este sportiv de performanta, practicând skandenberg de peste un deceniu. Palmaresul sau contine titlurile de vicecampion mondial, campion european si multiplu campion national la skandenberg, rezultate obtinute anterior.

La Radauti, orasul în care locuieste, Andrei Chipreanov a înfiintat propriul club de skandenberg, cu numele „Bucovina Skandenberg”. Aici, Andrei pregateste actuali si viitori campioni.

Cinci dintre acestia au participat la recentul Campionat National de Skandenberg de la Pitesti, unde au obtinut rezultate remarcabile.

Ionut Vasilovschi, membru al Clubului Sportiv „Bucovina Skandenberg”, a obtinut locul întâi la categoria 90 de kilograme, bratul stâng, iar Theodor Andronachi s-a clasat pe locul 2 la juniori, categoria 80 de kilograme, bratul drept, si pe locul 1 la categoria 75 de kilograme, bratul stâng. Iosif Breaban a obtinut locul 3 la seniori, categoria 80 de kilograme, bratul drept.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *