Putna îşi joacă şansa la baraj

Campioana judeţului Suceava la fotbal, Bradul Putna, are programat la sfârşitul acestei săptămâni barajul de promovare în Liga a 3-a. Trupa lui Ciprian Creţan înfruntă sâmbătă, de la ora 18:00, gruparea Gloria II Bistriţa, într-un meci care se va desfăşura pe terenul II al prim-divizionarei Ceahlăul Piatra Neamţ.

Partida va fi transmisă LIVETEXT pe GazetaSV.ro!

Putnenii vor pleca sâmbătă dimineaţă spre Piatra Neamţ, urmând să fie încurajaţi de cel putin 100 de suporteri la partida de sub Pietricica. Paul Bosancu, Martinescu şi Prutean nu sunt apţi 100% din punct de vedere fizic, dar antrenorul Ciprian Creţan a anunţat că va deplasa întreg lotul.

„Am studiat săptămâna aceasta adversarul şi ştim că vor folosi toţi titularii din ultimele trei etape ale Ligii a 2-a. Gloria II are o echipă tânără, cu jucători între 20 şi 21 de ani, care au cel puţin 10 meciuri în eşalonul secund, unii chiar 35. Noi mergem să ne jucăm şansa şi să răsplătim încrederea suporterilor. Am picat cu cel mai greu adversar din zonă, pornim cu şansa a 2-a, dar sper la o evoluţie cât mai bună şi poate reuşim o surpriză”, a declarat antrenorul Ciprian Creţan, care a adăugat că jucătorii săi vor evolua pe o primă normală.

Tot sâmbătă, de la ora 18:00, stadionul din Pojorâta va găzdui barajul de promovare dintre campioanele judeţelor Iaşi şi Botoşani, Luceafărul Mihai Eminescu şi Rapid Dumeşti. Partida va fi supervizată de preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Putna îşi joacă şansa la baraj"

  1. stai linistiti .il trimit pe Martinescu la butoane !

  2. Gelu din Carpati | 21 iunie 2014 at 9:03 | Răspunde

    putna are sansa mielului de pasti asa ca stati linistiti asa ca stati linistiti la pauza va conduce bistrita iar la final va cistiga putna .am vazut 10 camioane de lemne se indreptau catre pietricica era in frunte sefu de ocol de la putna.

  3. dumitru moldovan | 21 iunie 2014 at 12:47 | Răspunde

    :)) :)) :)) :)) :)) :))

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*