Purici a convins

Basarabeanul Stanislav Purici le-a lăsat o impresie bună oficialilor Universităţii. Pivotul în vârstă de 24 de ani va reveni marţi la Suceava, iar dacă nu vor fi probleme cu angajamentul său faţă de ultima echipă la care a evoluat, va semna cu Universitatea.

Stanislav Purici s-a aflat săptămâna trecută la Suceava şi a participat la trei antrenamente sub comanda antrenorului Leonard Bibirig. Tehnicianul sucevean pare să fi fost mulţumit de calităţile pivotului basarabean, Petru Ghervan anunţând că jucătorul are şanse destul de mari să joace pentru Universitatea.

“Stanislav Purici va reveni marţi la Suceava. Totul depinde de contractul pe care îl are cu echipa din Moscova, acolo unde a jucat ultima dată. Au mai fost cazuri în care, deşi eram siguri ca vom transfera cu un anume jucător, întelegerea nu s-a concretizat. Dacă nu vor apărea probleme neprevăzute, Purici va semna cu noi.”, a anunţat directorul tehnic, Petru Ghervan.

De cealaltă parte, jucătorul din Republica Moldova ar fi încântat să joace la Suceava.

“Este o onoare pentru mine să lucrez cu domnii Leonard Bibirig şi Petru Ghervan, oameni despre care am auzit încă de când eram junior. Îmi doresc să cresc în valoare sub bagheta celor doi antrenori.”, a mărturisit Stanislav Purici.

Exit mobile version