Purice, pe tuşă până la vară

Cel mai experimentat voleibalist sucevean, Răzvan Purice, va urmări de pe margine finalul sezonului. În vârstă de 34 de ani, acesta a fost exclus în această săptămâna din lotul prim-divizionarei CSM Bucureşti.

Conducerea clubului CSM Bucureşti a renunţat la serviciile lui Răzvan Purice şi Zoltan Kovacs, motivând că aceştia nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. În condiţiile în care nu mai are voie să se transfere la alt club pe parcursul actualului sezon, Răzvan Purice aşteaptă finalul campionatului pentru a-şi găsi o nouă echipa. Voleibalistul a mărturisit nu ar refuza o ofertă convenabilă din partea echipei CSM Suceava.

“Este prematur să vorbesc despre o revenire la Suceava pentru că oricum în tara nu mai pot juca în acest sezon. Nu am cum să ajut Suceava acum, dar pot promova şi în actuala formula pentru ca au o echipă buna. Din vară vom vedea ce va fi”, a spus voleibalistul sucevean.

Răzvan Purice a început voleiul la vârsta de 17 ani, la Suceava, după care a mai trecut pe la Piatra Neamţ, Tulcea, Bacău, Dej şi Dinamo Bucureşti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Purice, pe tuşă până la vară"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*