Punctul lui Tomescu

Cetatea Suceava a obtinut in extremis o remiza, scor 2-2, pe terenul celor de la Dunarea Giurgiu, la finalul unui meci in care gazdele aveau un avantaj de doua goluri la jumatatea reprizei secunde. Bucuria din tabara suceveana a fost adusa de Tomescu, care a restabilit egalitatea in minutele de prelungire ale partidei dintr-o lovitura libera de la 35 de metri.

Sperantele trupei lui Ioan Radu intr-un rezultat de egalitate pareau sa se naruie odata cu golul lui Stefan Iordache din finalul primei reprize, fostul atacant de pe Areni reusind sa deschida scorul in minutul 42, la capatul unei actiuni personale, finalizata cu un sut la coltul scurt din interiorul careului.

Cetatea iese de la cutie odata cu startul reprizei secunde, iar Dicher trece pe langa egalare in minutul 47, sutul acestuia intalnind bara portii adverse. Alarmata de ocazia sucevenilor, Dunarea forteaza desprinderea, iar in minutul 64, nou-intratul Banaru centreaza in gura portii si juniorul M. Stan dubleaza avantajul giurgiuvenilor.

Oaspetii au replicat imediat prin Homneac, care reduce din diferenta cu o lovitura de cap, dupa ce in prealabil Halip ratase o ocazie monumentala, din pozitie de unu la unu cu portarul Neagu. Finalul s-a jucat cu garda jos si cu Cetatea in jumatatea adversa, iar zeita Fortuna avea sa le zambeasca sucevenilor in minutele de prelungire, cand Tomescu restabileste egalitatea cu un sut centrare de la 35 de metri ce poposeste in vinclu portiii adverse.

Scor final 2-2 si finalul etapei a III-a regaseste Cetatea pe locul 12 in clasamentul seriei, fară victorie la activ si in asteptarea unei candidate la promovare, Concordia Chiajna.

Dunărea Giurgiu: Neagu – Ungureanu, Ciocârlan, Tartaciuc – C. Gheorghe, Cojenel, Şanţmare, Marcu, Ivaşcă – Stan, Iordache. Antrenor: Marin Barbu. A mai intrat: Ochia, Banaru si Buca.

Cetatea Suceava: Pascal – Halip, Bernard, Cososchi, Ailenii – Tomescu, Hapiuc, Homneac, Apetroae – Dicher, Azaharioaiei. Antrenor: Ioan Radu. Au mai intrat: Andries, Apetri si Jalba

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *