Punctele contează mai puţin

Rapid Suceava revine la mijlocul acestei săptămâni în faţa propriilor suporteri, pentru un meci în care punctele puse la bătaie contează mai puţin. “Ceferistii” primesc vizita grupării FC Clinceni, în cadrul etapei a 22-a din eşalonul secund.

În turul campionatului, Rapidul reuşea să obţină o remiză nesperată pe terenul ilfovenilor, scor 2-2, prin golurile marcate de Cristescu şi Bălan. “Ceferiştii” speră ca şi miercuri să facă un meci bun contra fraţilor Karamyan, chiar dacă cele trei puncte puse în joc nu vor conta în play-out.

“Urmează două jocuri, cu Clinceni şi Iaşi, în care punctele contează mai puţin. Trebuie să fim realisti, nu mai avem şanse la play-off, deci băieţii nu vor evolua sub presiune în cele două meciuri. Sper să joace relaxaţi, să aibă o posesie bună şi să se descurce mai bine la finalizare. Important este că am obţinut puncte din meciurile cu adevărat importante pentru noi, puncte care vor conta în play-out”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Tehnicianul Rapidului a vorbit şi despre noul său coleg de pe banca tehnică, Mihai Guriţă, care va ocupa funcţia de antrenor secund.

“Guriţă ne va ajuta mult. Experienţa pe care a acumulat-o în atâţia ani petrecuţi în prima divizie ne va fi de folos. Cunoaşte bine echipa, pe o parte dintre jucători i-a şi antrenat, astfel că venirea sa la Rapid nu poate fi decât un câştig pentru noi”, a spus Bogdan Tudoreanu.

Meciul dintre Rapid Suceava şi FC Clinceni este programat miercuri, de la ora 15:00, pe stadionul “Areni”. Pe lângă Vitu, suspendat, “ceferiştii” nu vor putea conta nici pe atacantul Cristi Gafiţa, care a suferit o întindere.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Punctele contează mai puţin"

  1. Oras ==maro …fotbal de Kakao …si multa ipocrizie gazetareasca …vedete in chilotii mici ..

  2. Buna ziua , Gazeta Sv, stiti cumva care este pretul unui bilet la meciul de astazi?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*