Punct ochit, punct lovit

Ancheta demarată de Gazeta Sporturilor cu privire la cele 50 de milioane de euro investiţi de către fostul Minister al Tineretului şi Sportului în patinoare şi bazine de înot fictive nu a rămas fără ecou in Suceava.

Imediat după publicarea dezvăluirilor, în incinta complexului “Unirea”, locul unde ar fi trebuit amenajat încă de acum trei luni patinoarul din Suceava, se lucra intens. În doar câteva ore, groapa sapata recent a fost umplută cu un amestec de nisip tasat de zor de un autocompresor portocaliu.

Întreaga desfăsurare de forţe a fost coordonată de directorul CSM Suceava, Valerică Gherasim (foto), care a încercat să explice că patinoarul modular a fost adus de la Cluj încă din cursul lunii ianuarie, dar nu a putut fi instalat din cauza condiţiilor meteorologice. “Pentru amplasarea acestuia trebuia decopertată o suprafaţă de peste 300 de metri pătraţi de teren, la o adâncime de 20 de centimetri. Nu s-a putut face această lucrare pe timp de iarnă, fiindcă terenul era ingheţat”, a declarat Valerică Gherasim, care a dat asigurări că până sâmbătă patinoarul va fi deja funcţionabil.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *