Puncheurul de la CSU

Florin Acatrinei a fost principalul marcator al echipei locale de handbal in turul Ligii Nationale. Interul dreapta de la Universitatea Suceava a inscris in primele unsprezece etape de campionat un total de 58 de goluri, avand o medie de peste cinci reusite pe meci. Pe locul secund in topul golgheterilor formatiei sucevene se afla Razvan Gavriloaia, cu 43 de goluri marcate in portile adversarilor intalniti in sezonul de toamna. Extrema “studentilor” este urmat indeaproape de capitanul Adrian Chirut, cu 42 de reusite in turul campionatului.

Urmatoarele pozitii sunt ocupate de Adi Mitrea (35 goluri), Alin Rosu (25 goluri), Georgica Cantec (24 goluri), moldoveanul Andrii Starikov (18 goluri) si coordonatorul Cristian Bursuc (17 goluri). La zestrea totala de 302 goluri marcate de echipa suceveana in prima jumatate a campionatului si-au mai adus contributia: Madalin Tutu (10 goluri), Alin Petrea (8 goluri), Silvian Amihaesi (7 goluri), Bogdan Soldanescu (6 goluri), Cozmin Tiganasu (4 goluri), Razvan Dumitras (3), Teodor Roban (2 goluri) si Calin Leordean (un gol).

De altfel, in privinta fortei ofensive, Universitatea Suceava ocupa locul 6 intr-un clasament virtual al celor mai bune atacuri din Liga Nationala, cu o medie de aproximativ 27,4 goluri marcate pe meci, “studentii” fiind devansati la acest capitol de formatiile Potaissa Turda, HC Odorhei, HCM Constanta, Stiinta Bacau si CSM Bucuresti. In ceea ce priveste apararea, Selaru, Stanescu si compania ocupa locul 7 intr-un top virtual al celor mai bune defensive din campionat, cu o medie de circa 27 de goluri incasate pe meci.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *