Pumnii strânşi pentru Pralea

Desi concurenta pe postul de goalkeeper al echipei nationale se anunta una acerba, tehnicianul Leonard Bibirig spera ca Bogdan Pralea sa se afle printre cei 17 jucatori pe care selectionerul Vasile Stanga il va deplasa in Suedia. “Ii doresc sa ramana in lot si sa joace la Campionatul Mondial pentru ca e visul oricarui sportiv. In momentul de fata Bogdan Pralea are valoare necesara pentru a apara poarta echipei nationale. Totul depinde insa de selectioner, de starea de sanatate a fiecarui jucator, de randamentul lui si de tipul de adversar pe care il vom intalni la Mondiale”, a precizat Leonard Bibirig.

Bogdan Pralea a ajuns la inceputul saptamanii in cantonamentul nationalei de la Izvorani, acolo unde tricolorii se vor pregati pana pe 16 decembrie, dupa care vor disputa doua meciuri amicale in compania Poloniei.

Pralea va concura pe postul de portar cu alte patru nume de marca a Ligii Nationale: Mihai Popescu (HCM Constanta), Ionut Stanescu (“U” Cluj), Ionut Ciobanu (Pandurii Targu Jiu) si Ionut Irimus (UCM Resita).

Astept de la baietii care sunt convocati sa vina cu chef de munca si sa traga la pregatire. Asta ma intereseaza în primul rand. Trebuie sa iesim din grupe, acesta este obiectivul nostru”, declara Vasile Stanga, inainte de reunirea tricolorilor. La Campionatul Mondial din Suedia, programat in perioada 13-30 ianuarie 2011, Romania va evolua in Grupa C, alaturi de Australia, Algeria, Serbia, Croatia si Danemarca.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pumnii strânşi pentru Pralea"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*