Pumnii stransi pt. Ciubotariu

Convocarea lui Florin Ciubotariu la echipa nationala nu a surprins conducerea clubului Universitatea. Directorul tehnic, Petru Ghervan, este convins ca Ciubotariu poate redeveni cea mai buna extrema stanga din tara.

“Nu m-a surprins convocarea sa la nationala. Se vorbea la un momentdat ca Florin Ciubotariu a disparut din vederile selectionerului, dar se vede ca nu este adevarat. Orice jucator care munceste, este serios si are calitatile necesare se impune singur. El este unul dintre jucatorii exceptionali ai Ligii Nationale si cred ca peste sase luni va fi titular pe postul sau la echipa nationala”, a spus Petru Ghervan.

Directorul tehnic al Universitatii a adaugat ca ii tine pumnii jucatorului sucevean in meciurile contra Croatiei si Spaniei.

“Sper ca acea accidentare usoara de care s-a plans in ultima saptamana sa nu il afecteze. Cred ca Florin va da si de data aceasta totul pentru echipa nationala, asa cum a facut-o de fiecare data. Ii doresc mult succes”, a conchis Petru Ghervan.

Reprezentativa de handbal masculin a Romaniei va intalni joi, in deplasare, echipa similara a Croatiei, intr-un meci contand pentru preliminariile Campionatului European din 2012. Partida va incepe la ora 21:00 si va fi transmisa in direct pe Sport.ro.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pumnii stransi pt. Ciubotariu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*