Puţine speranţe în CJ

Prima declaratie oficiala despre fotbal a presedintelui Consiliului Judetean Suceava, Catalin Nechifor, nu ofera prea multe motive de optimism. Seful deliberativului judetean a vorbit evaziv despre finantarea Rapidului, rezumandu-se in a se declara microbist.

In cadrul sedintei de astazi a Consiliului Judetean, Catalin Nechifor a fost rugat de catre consilierul PSD Neculai Bosancu sa gaseasca solutii pentru a ajuta echipa Rapid.

“Am purtat discutii cu finantatorii de la Rapid si Sporting. Bugetul Consiliului Judetean nu se poate compara de nici o culoare cu ce are la dispozitie Primaria si Consiliul Local Suceava. Selectia de proiecte pentru fondurile destinate sportului a fost organizata la inceputul anului, iar acum noi suntem datori celor care au castigat acele finantari nerambursabile. Din pacate, legea nu ne permite sa avem o a doua sesiune de finantari decat in conditiile in care veniturile proprii se majoreaza, ceea ce nu cred ca se va intampla. Eu am incercat sa dau o mana de ajutor si rog comisia de specialitate sa poarte discutii mai consistente. Nu vreau sa ma transform intr-un manager de club sportiv. Suntem cu totii microbisti, trebuie sa ajutam fotbalul sucevean, dar doar in conditiile in care exista un interes clar si definit din partea celor care sustin financiar, logistic si managerial aceste cluburi”, a raspuns Catalin Nechifor.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Puţine speranţe în CJ"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*