Puţine şanse pentru CSM

Rugbyştii suceveni au programate două meciuri consecutive în deplasare în următoarele etape. Prima dintre ele va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, la Arad.

Etapa a 8-a a Diviziei Naţionale de rugby programează un nou meci greu pentru CSM Bucovina. Echipa lui Constantin Vlad întâlneşte sâmbătă în deplasare CSU Arad. În timp ce sucevenii se menţin pe ultima poziţie a clasamentului, gazdele au bifat deja 4 victorii şi trag speranţe la un loc în play-off. În aceste condiţii, şansele echipei sucevene să se întoarcă cu puncte de pe malul Mureşului sunt destul de mici. Antrenorul Constantin Vlad a mărturisit de altfel că nu îşi face speranţe foarte mari pentru următoarele două etape.

“Vor urma doua meciuri in deplasare destul de grele, la Arad si la CSM Bucuresti. Dupa acestea, intalnim Clujul acasa si speram ca in acea partida sa bifam si noi prima victorie. Pana atunci speram sa avem un comportament bun. Este clar ca ne ducem in a doua grupa valorica, iar acolo trebuie sa jucam la victorie orice meci, indiferent ca vom juca acasa sau in deplasare”, a anuntat Constantin Vlad.

În meciul tur, arădenii s-au impus la Suceava cu scorul de 27-7. Meciul dintre CSU Arad şi CSM Bucovina va avea loc sâmbătă de la ora 11:00.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Puţine şanse pentru CSM"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*