Puianu s-a operat cu succes în Ungaria

Ionut Puianu (Bucovina Radauti) a suferit in cursul zilei de luni o interventie chirurgicala la ligamentele incrucisate ale piciorului drept. Efectuata la o clinica din Ungaria, pe banii clubului radautean, operatia portarului in varsta de 24 de ani a fost o reusita, au anuntat medicii.

Conducerea echipei nostre a facut toate eforturile financiare necesare ca Ionut sa fie operat in cele mai bune conditii. Dupa ce s-au respectat toti pasii medicali, a venit si randul operatiei, care a avut loc luni, la o clinica din Ungaria. Cu ajutorul lui Dumnezeu, a fost un succes, in urma interventiei, goalkeeperul nostru primind nota maxima din partea medicilor. Ne bucuram nespus ca a totul a decurs ca la carte si te asteptam din nou alaturi de noi. Pe aceasta cale multumim conducerii clubului, care a achitat prompt toate costurile, astfel incat Ionut sa-si revina cat mai repede”, a fost mesajul clubului radautean.

Ionut Puianu s-a accidentat in urma cu aproape doua luni, in timpul partidei dintre Husana Husi si Bucovina, castigata de gruparea radauteana cu scorul de 1-0. “Preferam sa pierdem la Husi, dar sa-l avem apt pe Puianu”, spunea la acel moment antrenorul echipei radautene, Dorin Goian.

Puianu va reveni pe teren cel mai devreme in luna martie, odata cu startul returului Ligii a III-a. Pana atunci, poarta Bucovinei Radauti va fi aparata de Daniel Zvoronciuc si Cristi Butnariu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close