Puianu s-a operat cu succes în Ungaria

Ionut Puianu (Bucovina Radauti) a suferit in cursul zilei de luni o interventie chirurgicala la ligamentele incrucisate ale piciorului drept. Efectuata la o clinica din Ungaria, pe banii clubului radautean, operatia portarului in varsta de 24 de ani a fost o reusita, au anuntat medicii.

Conducerea echipei nostre a facut toate eforturile financiare necesare ca Ionut sa fie operat in cele mai bune conditii. Dupa ce s-au respectat toti pasii medicali, a venit si randul operatiei, care a avut loc luni, la o clinica din Ungaria. Cu ajutorul lui Dumnezeu, a fost un succes, in urma interventiei, goalkeeperul nostru primind nota maxima din partea medicilor. Ne bucuram nespus ca a totul a decurs ca la carte si te asteptam din nou alaturi de noi. Pe aceasta cale multumim conducerii clubului, care a achitat prompt toate costurile, astfel incat Ionut sa-si revina cat mai repede”, a fost mesajul clubului radautean.

Ionut Puianu s-a accidentat in urma cu aproape doua luni, in timpul partidei dintre Husana Husi si Bucovina, castigata de gruparea radauteana cu scorul de 1-0. “Preferam sa pierdem la Husi, dar sa-l avem apt pe Puianu”, spunea la acel moment antrenorul echipei radautene, Dorin Goian.

Puianu va reveni pe teren cel mai devreme in luna martie, odata cu startul returului Ligii a III-a. Pana atunci, poarta Bucovinei Radauti va fi aparata de Daniel Zvoronciuc si Cristi Butnariu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Puianu s-a operat cu succes în Ungaria"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*