Publicul, al optulea jucator al CSU

Adversarele Universitatii care vin sa joace la Suceava stiu din start ca este greu sa obtina vreun punct, indiferent de valoarea echipei. Acest lucru se datoreaza si publicului care ocupa de regula toate cele 400 de scaune din sala LPS. Inimosi, galagiosi, uneori recalcitranti, dar cunoscatori ai fenomenului handbalistic, suporterii suceveni dau in multe randuri un impuls favoritilor, impuls care nu de putine ori s-a dovedit a fi hotarator in deciderea soartei partidei.

“Publicul a fost prezent alaturi de noi intotdeauna, este lumea care vine intotdeauna la handbal si asa va fi si in continuare. Suporterii ne ajuta foarte mult, un exemplu fiind meciurile din Challenge Cup pe care le-am jucat in deplasare anul trecut. Poate daca am fi jucat intr-o sala mai mare, asa cum e in alte orase, ar fi venit si mai multa lume” considera Adrian Chirut.

In acelasi gand este si colegul sau, Bogdan Soldanescu: “Atmosfera creata de publicul de la Suceava este buna pentru noi. Chiar si in deplasare conteaza, sa stii ca ai pe cineva in spate, sa stii ca a venit cineva sa te vada si sa te sustina. La Baia Mare, de exemplu, handbalul e o religie, poate si datorita performantelor pe care le-a avut echipa in trecut. Noi suntem abia la inceput, suntem in formare. Pulbicul ne ajuta foarte mult, pentru ca sportul fara public e dezolant, nu s-ar mai simti deloc miza meciului, ar fi ca la un amical “.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close