Publicitate | SUMEC îți oferă cele mai bune servicii de tinichigerie și vopsitorie auto din municipiul Suceava

Vrei ca mașina ta să arate impecabil și să iasă în evidență pe stradă? Vino la SUMEC, service-ul din Suceava care îți oferă cele mai bune servicii în materie de tinichigerie și vopsitorie auto.

La service-ul nostru, situat în spatele Bazarului, pe drumul care merge paralel cu complexul comercial din lunca Sucevei, poți să scapi de urmele unei coliziuni în trafic, să-ți intinerești mașina mai veche sau să-i aplici un simplu po­-lish, SUMEC realizând o varietate de servicii, de la mici reparații pentru acoperirea unor zgârieturi până la vopsirea integrală a autoturismului.

Amenajat după un concept nou, pe o suprafață de aproximativ 22.000 de metri patrați, service-ul dispune de nu mai puțin de 14 boxe impunătoare. Două dintre acestea sunt pentru partea de vopsitorie și tinichigerie, cu stand de vopseluri, cabină de vopsit și spații pentru pregătire, tăieri cu plasmă și suduri de orice tip, la rece sau la cald.

Pe partea de daune auto, SUMEC lucrează cu unele dintre cele mai bune firme de asigurări, cum ar fi City Insurance, Asirom, Omniasig, Groupama, Grawe sau Allianz Țiriac.

Sub sloganul “Orice problemă… la noi are rezolvare”, service-ul este deschis clienților săptămânal, de luni până vineri, între orele 8.00 și 17.00. Pentru informații și programări la standurile de tinichigerie și vopsitorie auto puteți apela numărul de telefon 0755/089933.

Autorizat de către Registrul Auto Român, service-ul SUMEC execută lucrări de reparații și întreținere la toate tipurile de autoturisme, autoutilitare, autofurgonete, autocamioane, utilaje și echipamente pentru construcții, de la buldoexcavatoare, autogredere, automacarale, până la cilindrii compactori, excavatoare, utilaje întreținere drumuri, utilaje pentru dezăpezire precum și utilaje forestiere.

Service-ul mai beneficiază de un magazin de piese, un centru de constatare daune, o magazie, un atelier modern de strungărie, un stand de pompe-injecții și o parcare foarte generoasă, supravegheată video.

“Societatea noastră are o tradiție foarte lungă în domeniul reparațiilor auto și încercăm să acoperim o gamă cât mai largă, de la autocamioane la utilaje și echipamente pentru construcții. Nu prea mai găsești un asemenea service auto în Suceava”, spun angajații.

Pe lângă partea de reparații auto, SUMEC mai activează pe piață în domeniul construcțiilor civile, instalații, întreținere și constructii de drumuri și poduri. 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă