Pătrăuţiul păstrează tradiţia

In prezenta a peste 100 de spectatori pe stadionul din Patrauti, echipa gazda incerca a 2-a victorie in acest sezon impotriva unor rivali din sezoanele trecute, cei de la Stroiesti. Meciul incepe cu o ciocnire violenta intre Chis, de la gazde, si Lauric, de la oaspeti, de unde Chis a iesit cu arcada sparta. Prima faza de atac mai importanta il are in prim-plan pe Marmeliuc. Acesta depaseste un adversar, intra in careu si este agatat din spate, arbitrul indicand ferm punctul cu var. Penalty-ul este transformat cu siguranta de Velniceriu in minutul 15. Jucatorii gazda au reactii vehemente fata de arbitru si se pare ca aceasta faza le-a turnat plumb in ghete, dar nu a fost asa. Dupa 20 de minute cu un joc haotic, doar suturile de la distanta ale lui Holban, de o parte, si Rusti, de cealalta ii mai dezmortesc pe cei doi portari. Patrautiul revine in meci in minutul 35, prin golul lui Burduja, dupa un corner executat de Holban si o greseala de aparare a oaspetilor. Peste doar 3 minute gazdele preiau conducerea, tot dupa un corner. De aceasta data cel care a marcat a fost Lutac. Oaspetii sunt in degringolada, iar Florconstruct forteaza desprinderea. Goras primeste o pasa in adancime si marcheaza fara sperante pentru Turca. Truscan infinge si mai tare cutitul in rana oaspetilor, reusind sa stabileasca scorul la pauza, 4-1, dupa ce a plecat de la jumatatea terenului, l-a depasit usor pe Turca si a marcat cu poarta goala.

Repriza a 2-a este una foarte linistita. Vointa reduce din diferenta in minutul 61 prin Marmeliuc, dupa o lovitura de cap, dar nimeni nu-si facea probleme. Velniceriu mai rateaza o ocazie imensa peste 5 minute, gasit foarte bine in careu de Dragomir, care a driblat tot ce i-a iesit in cale, dar Velniceriu trimite mingea, din 11 metri mult peste poarta. Gazdele se trezesc si destabilizeaza apararea Stroiestiului in minutul 73, cand Nastase este deschis foarte bine in dreapta, scapa singur cu portarul si spulbera sperantele oaspetilor pentru o revenire de efect. Meciul se incheie cu cateva ratari ale gazdelor, dar de aceasta data Turca a fost la post.

Florconstruct Patrauti reuseste a 2-a victorie pe teren propriu din tot atatea posibile, dupa victoria cu Moldova Draguseni si ajung la un total de 6 puncte. Vointa Stroiesti ramane cu cele 3 puncte obtinute runda trecuta, in propriul fief, contra celor de la Bucovina Fratautii Noi. Patrauti si Stroiesti si-au imaprtit victoriile in ultimele sezoane, fiecare castigand meciurile de pe propriul teren.

Florconstruct Patrauti: Bumbac, Holca Al., Bejinari, Holca N., Chis, Burduja, Lutac, Holca An., Holban, Goras, Truscan. Au mai intrat: Nastase, Fagaras, Lutac I. si Romascan.

Vointa Stroiesti: Turca, Crainiciuc I., Chirila, Rusu, Crainiciuc C., Sulea, Rusti, Velniceriu, Dragomir, Luaric, Marmeliuc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pătrăuţiul păstrează tradiţia"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*