Păsuiţi de federaţie

Federatia Romana de Fotbal a decis, la inceputul acestei saptamani, sa accepte solicitarea membrii afiliati de a pasui cluburile in ceea ce priveste plata vizelor, taxelor si contributiilor pe anul 2011. Comitetul de Urgenta a aprobat ca aceste plati sa fie efectuate pana la 29 aprilie, avand in vedere ca majoritatea cluburilor sunt momentan cu visteria goala din pricina intarzierii aprobarii bugetelor autoritatile locale.

In acest caz se afla si Rapid Suceava, care poate spera sa primeasca o parte din cei 500.000 de lei pe care primaria locala intentioneaza sa-i aloce in acest an pentru fotbal abia la inceputul lunii martie.

Mai devreme sau mai tarziu va trebui sa achitam aceste taxe. Ramane sa vedem cate transferuri vom efectua in acesta iarna si in functie de numarul jucatorilor adusi vom cunoaste si ce bani avem de platit, pentru ca federatia taxeaza fiecare contract. In mod normal, aceste contributii se vor ridica la circa 10.000 de lei noi”, a precizat presedintele rapidistilor, Dumitru Moldovan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Păsuiţi de federaţie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*