Păstrează speranţe la locul 5

Universitatea Suceava nu a renuntat la locul 5, obiectiv pe care handbalistii suceveni si l-au propus la startul sezonului. “Studentii” isi doresc victorii pe linie in etapele ramase si spera ca sa fie avantajati si de jocul rezultatelor.

Principala contracandidata a Universitatii pentru ultimul loc de cupa europeana este Stiinta Bacau. Desi au un avans de 5 puncte, bacauanii au un program mai greu decat echipa suceveana. Trupa lui Otto Hell joaca acasa cu HCM Constanta, iar in deplasare infrunta Clujul si Universitatea Suceava. Antrenorul Leonard Bibirig a marturisit ca spera pana in ultimul moment la indeplinirea obiectivului, dar nu a vrut sa comenteze eventualele jocuri de culise.

“Atata timp cat avem sanse teoretice si practice nu ne ramane decat sa luptam pana in ultima etapa si sa speram ca celelalte competitoare se vor impiedica pe parcursul ultimilor sase etape”, a spus Leonard Bibirig.

In cursa pentru locul 5, tehnicianul sucevean prefera eficacitatea in fata portii, jocului spectacol pe care elevii sai l-au prestat in ultima etapa.

“Noi ne dorim ca la fiecare meci sa repetam evolutia din prima repriza cu CSM Satu Mare, insa nu putem reusi intotdeauna. Ceea ce ne-am propus la inceputul saptamanii, sa castigam cele 2 puncte in meciul cu Dinamo, este mult mai important decat jocul pe care il prestam. Exista si varianta ca sa face un joc mai putin reusit, dar sa obtinem victoria”, a incheiat Leoanrd Bibirig.

Dupa meciul de vineri cu Dinamo, handbalistii suceveni vor juca pe teren propriu cu HC Odorhei. Partida va avea loc marti, 23 martie, de la ora 18:00.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Păstrează speranţe la locul 5"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*