Prudenţa, cuvânt de ordine

Directorul tehnic al Universităţii, Petru Ghervan, este de părere că soarta calificării în sferturile Cupei Challenge se va decide în Cipru, indiferent de rezultatul care se va înregistra la finalul partidei de la Suceava.

“Este un meci de 120 de minute, prima repriză de 60 de minute se joacă la noi, cealaltă la ei şi nici un scor la pauză nu este relevant astfel încât să putem spune că nu poate fi întors. Ne vom califica dacă demonstram valoare în ambele jocuri. Din informaţiile pe care le avem, ciprioţii formează o echipă destul de incomodă şi cu aspiraţii mari. Îşi doresc, ca după ani şi ani, să treacă mai departe, iar acum este un bun prilej”, a spus Petru Ghervan.

Antrenorul Răzvan Bernicu se aşteaptă la o replică puternică din partea cipriotilor, dar speră ca jucătorii săi să profite de sprijinul publicului.

“Din ce am văzut, au o linie de 9 metri destul de înaltă, doi interi masivi şi practică un joc în viteză. Nu pot să îi compar cu noi sau cu o altă echipă din Liga Naţională. Oricum, jucăm acasă prima manşă şi am încredere că, alături de public, vom face un meci mare şi vom reuşi să ne calificăm mai departe”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

Delegaţia echipei SPE Strovolos a ajuns în această dimineaţă la Suceava, iar de la ora 19:00 are programat antrenamentul oficial dinaintea partidei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Prudenţa, cuvânt de ordine"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*