Prâsneac a sosit în top 100

Atletul dornean Cristian Prasneac a participat ieri la cea de-a 40-a editie a semimaratonului Marvejols-Mende, cursa ce a reunit la start peste 4.500 de atleti între care s-au aflat si sportivi de marca din Kenia, Etiopia, Maroc, Ucraina, Algeria, Germania, Belgia, Camerun, Africa de Sud, Rusia sau Cehia.

Aflat la cea de-a patra prezenta la acest semimaraton de traditie din Hexagon, Cristian Prasneac a ocupat in final locul 78 in proba masculina de seniori si locul 127 in clasamentul general. Sportivul legitimat la Csm Dorna Vatra Dornei a incheiat cei 22,4 kilometri ai cursei de ieri cu timpul de 1 ora, 35 de minute si 3 secunde, la aproape 25 de minute in urma castigatorului, kenyanul Iacob Kendagor.

Semimaratonul dintre localitatile franceze Marvejols si Mende a pornit de la o altitudine de 600 de metri deasupra nivelului marii, a ajuns la jumatatea traseului la 1.300 de metri, iar sosirea a avut loc la o altitudine de 700 de metri. Primii 50 clasati au primit cecuri în bani, în functie de timpul obtinut.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Prâsneac a sosit în top 100"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*