Proiecte şi plocoane

Primăria organizează săptămâna viitoare o nouă selecţie de proiecte pentru alocarea banilor pentru fotbal. Iniţial, primarul Ion Lungu anunţase că roata de caşcaval de 500.000 de lei va fi oferită pe de-a-ntregul “pe criteriul performanţei”. Peste noapte s-a sucit însă, încercând să împace şi capra şi varza… şi mai ales haita de lupi care dă târcoale pe lângă măcelăria primăriei.

După o intrare prin efracţie în cămara primăriei, reporterii noştrii au descoperit cele trei cutii negre depuse în vederea atragerii fondurilor. La expeditor, tot atâtea nume: Sporting, Rapid şi fundaţia Domo.

În cutia de la Sporting s-au găsit următoarele: un dosar cu şină suflată în aur, o cerere agramată semnată de Ciprian Anton, un tricou de portar al Ceahlăului cu mesajul “pentru fratili mieu, semnat Pinalti“, o păpuşă voodoo cu chipul lui Donţu, două facturi în alb emise de Marami, un cauciuc de Skoda Octavia recondiţionat la vulcanizarea Railex, o cutie de fursecuri umplute cu dulceaţă de trandafiri portocalii şi o canistră cu must de Porto adus de şoferii lui Prichici după ultima odisee rutieră prin Lusitania.

În cutia de la Rapid s-au găsit următoarele lucruri: o cerere cu tăieturi semnată de Ioan Radu cu antetul “dă-ne cât te lasă inima, prea mărite cârmaci!“, un voucher de cumpărături în valoare de 25 de lei valabil în complexul Zimbru, două felii de chec coapte de doamna Radu, o poză cu clasamentul ligii a II-a, datată cu 26 august 2006, un abonament gratuit timp de un mandat electoral la cursurile de curăţenie spirituală “Speranţa” şi o canistră de benzină aditivată, fără plumb, ștanțată cu marca Auto Oil Bosanci.

În cutia fundaţiei Domo, s-a găsit o simplă vedere poştală cu tribunalul Suceava, semnată FC Justiţia.

Până săptămâna viitoare, când se vor împarţi oficial banii pentru fotbalul local, viaţă şi acordeoane:


COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Proiecte şi plocoane"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*