Progresul păstrează Cupa

Progresul Fratautii Vechi a castigat pentru al doilea an consecutiv faza judeteana a Cupei Romaniei, dupa ce s-a impus astazi, pe stadionul Areni, in finala competitiei, cu scorul de 2-0, in fata celor de la Dorna Vatra Dornei. Trupa condusa de Vali Tautian a pus mana pe trofeu prin golurile marcate in prima repriza de Ionel Stoian si Eugen Romas.

Progresul Fratautii Vechi: Coroama – Breniuc, Eg. Roman, Em. Romas, Gaza, A. Neamtu, Cardei, Acatrinei, Lelcu, Grigoras, Stoian. Antrenor: Vali Tautian. Au mai intrat: Avramia, Al. Romas, Elizal sI Antelie.

Dorna Vatra Dornei: Ruscanu – Simionescu, Cuciurean, Prodan, Chelariu, Baicu, Sandu, Petrinceanu, Dulap, Bombi, Kasper. Antrenor: Mihaita Szekely. Au mai intrat: Ioja, Menhart, Tiganetea si Tunsu.

Echipa din Fratautii Vechi a fost sustinuta pe Areni de un grup de circa 50 de suporteri care s-au bucurat la final, cu fumigene si sampanie, alaturi de favoritii lor.

Inainte de startul jocului, Alexandra Dan, o tanara solista de muzica populara din Putna a interpretat imnul national.

Finala fazei judetene a Cupei Romaniei a fost condusa de o brigada de arbitri formata din centralul Ionut Ignat, asistat la cele doua tuse de Andrei Itco si Teo Morosan.

Mai jos vă prezentăm o galerie foto realizată la ora meciului de Relu Brăileanu:

COMENTARII:

4 Comentarii la "Progresul păstrează Cupa"

  1. bravo

  2. O mentinune mica: Andrei Itco, nu Ionut Itco 🙂

  3. O organizare foarte buna,premii impresionante,n-am mai văzut niciodată așa un eveniment organizat de ajf.felicitări conducerii ajf in frunte cu Ciprian Anton.

  4. Pacat ca celelalte echipe, nu dau doua parale pe aceasta competitie.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*