Progresul a luat Supercupa

Progresul Fratautii Vechi a castigat primul trofeu pus la bataie in sezonul 2014/2015 in fotbalul judetean. Echipa condusa de Vali Tautian a pus mana pe Supercupa AJF Suceava, dupa ce s-a impus, scorul de 2-1 (1-1), in fata campionei en-titre, Bradul Putna, intr-un meci gazduit ieri dupa-amiaza de stadionul “Municipal” din Radauti.

Prezenta pe teren din postura de castigatoarea a fazei judetene a Cupei Romaniei, Progresul a deschis scorul la jumatatea primei reprizei, prin Emil Romas, care a inscris cu o lovitura precisa de cap. Replica putnenilor a venit inainte de pauza, cand Apostol a restabilit egalitatea din penalty. Golul care a desemnat castigatoarea Supercupei AJF Suceava a venit in repriza secunda. Emil Romas si-a trecut in cont dubla, tot dintr-o lovitura de pedeapsa, si a trimis astfel trofeul la Fratautii Vechi.

Vasile Tacu s-a retras din arbitraj. Momentul a fost marcat de conducerea AJF Suceava

Ghita - Tacu - DareaPartida de la Radauti dintre Bradul Putna si Progresul Fratautii Vechi a consemnat si retragerea din arbitraj a centralului Vasile Tacu. La final, conducerea Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava a marcat momentul, Vasile Tacu fiind premiat cu o placheta pentru intrega cariera. “I-am oferit lui Vasile Tacu onoarea de a oficia meciul de Supercupa ca o rasplata a intregii sale activitati in arbitrajul judetean. El nu se va retrage însa definitiv din fotbal, urmand sa activeze in continuare in structurile AJF Suceava ca observator si ca vicepresedinte al Comisiei Judetene de Arbitri”, a declarat presedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *