Progresul schimbă liderul

Progresul Fratautii Vechi a schimbat liderul clasamentului in Liga a IV-a, dupa ce a castigat ieri, pe teren propriu, cu scorul de 5-1, in fata celor de la Somuz Falticeni, in derbyul etapei a VII-a. Trupa condusa de Vali Tautian si-a asigurat victoria prin golurile lui Pandele (2), Stoian, Lelcu si Em. Romas, golul de onoare al falticenenilor fiind marcat de veteranul V. Prisaca, pe finalul primei reprize.

De acest rezultat a profitat Somuzul Preutesti. Vicecampioana en-titre a preluat sefia clasamentului la finalul rundei de ieri, dupa ce s-a impus, cu scorul de 2-1, pe terenul celor de la Avantul Volovat, prin golurile marcate de Cozma si C. Vasiliu.

Podiumul la zi este completat de Bradul Putna, care a castigat in extremis, cu scorul de 2-1, printr-un gol inscris de Hutanu in minutele de prelungiri, meciul jucat pe terenul celor de la Moldova Draguseni. Dupa marcarea golului doi de catre oaspeti, meciul a fost intrerupt de centralul Petru Naghi din cauza violentelor provocate de jucatorii gazdelor si de spectatorii care au patruns pe teren. Cazul de la Draguseni va ajunge joi pe masa Comisiei de Disciplina a Asociatiei Judetene de Fotbal.

Rezultatele etapei a VII-a:
Avântul Volovat – Somuzul Preutesti 1-2
Bucovina II Milisauti – Victoria Vatra Moldovitei 4-0
Flacara Vicovu de Jos – Silva Udesti 2-4
Moldova Draguseni – Bradul Putna 1-2
Progresul Fratautii Vechi – Somuz Falticeni 5-1
Recolta Fântânele – Viitorul Liteni 1-3
Viitorul Veresti – Bucovina II Ciocanesti 1-3
Vointa Stroiesti – CS Gura Humorului 2-5
Zimbrul Siret – Stiinta Vicovu de Sus 1-1

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

4 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close