Turneul „Patru regiuni pentru Europa” debutează vineri la Pojorâta

Stadionul din Pojorata va gazdui la sfarsitul acestei saptamani meciurile celei de-a XIV-a editii a turneului international de fotbal pentru juniori “4 regiuni pentru Europa”. Organizata de Consiliul Judetean, Suceava competitia va reuni la start cele patru participante traditionale: selectionatele regiunilor Schwaben (Germania), Mayenne (Franta), Cernauti (Ucraina) si Suceava.

Formata din jucatori sub 16 ani de la LPS Suceava, CSS Radauti si CN “Nicu Gane” Falticeni, selectionata suceveana incearca sa castige trofeul pentru a doua oara in istorie. “Sper sa facem o figura frumoasa si, de ce nu, sa castigam trofeul, mai ales ca jucam acasa. Ne asteapta insa un turneu dificil, pentru ca nemtii si francezii vor veni cu echipe omogene, echipe cu care joaca si in competitiile interne”, a spus antrenorul Aurel Constantin, care va face echipa pe banca cu Viorel Stoica si Iulian Daraba.

Sucevenii au pregatit editia din acest an a turneului “4 regiuni pentru Europa” prin doua stagii centralizate la Navodari si Radauti, stagii pe parcursul carora au disputat mai multe meciuri de verificare cu CSS Radauti, Hliboca (Ucraina), Academia “Gheorghe Hagi”, Bucovina Radauti si AS Somuz Falticeni (L4).

Programul complet al turneului:

Vineri:
ora 17.00: Schwaben – Mayenne
ora 18.40: Suceava – Cernauti
Sâmbata:
ora 15.30: Cernauti – Mayenne
ora 17.10: Suceava – Schwaben
Duminica:
ora 09.30: Cernauti – Schwaben
ora 11.10: Suceava – Mayenne

Primaria Comunei Pojorata, Asociatia “Produs in Bucovina”, Primaria Municipiului Campulung Moldovenesc, Inspectoratul Scolar Judetean, Pensiunea “Tarancuta” din Radauti, Directia Judeteana pentru Tineret si Sport, Asociatia Judeteana de Fotbal, Colegiul Economic “Dimitrie Cantemir” Suceava, Liceul cu Program Sportiv Suceava, Colegiul National “Nicu Gane” Falticeni si Clubul Sportiv Scolar Radauti sunt partenerii competitiei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *