Programul de acces pe terenul de sport al Școlii Gimnaziale nr. 8 Suceava

Terenul de sport al Școlii Gimnaziale nr. 8 din cartierul George Enescu al municipiului Suceava este deschis publicului de luni până vineri între orele 8.00 – 13.00. Directorul Carmen C. Sima menționează că acest program este valabil până la deschiderea noului teren cu suprafață cauciucată, tribune și nocturnă construit de Primăria Suceava în curtea școlii, teren care va fi pus gratuit la dispoziția publicului.

GazetaSV.ro recomandă ca programul de acces pe terenurile de sport să includă zilele de la sfârșitul săptămânii și intervale orare de după-amiază și seara.

Programul de acces pe terenul de sport al Școlii Gimnaziale nr. 8 Suceava

GazetaSV a inițiat campania „Sportul nu are vacanță” prin care solicităm deschiderea terenurilor de sport ale școlilor și liceelor pentru locuitorii municipiului, stabilirea unui program clar privind accesul pe terenurile de sport și afișarea programului la loc vizibil la intrare în incinta unităților de învățământ.

Vă invităm să vă alăturați demersului nostru semnând formularul de mai jos sau accesând linkul http://petitieonline.com/sportul-nu-are-vacanta.

GazetaSV.ro, membru al Asociatiei Dakay 2006, a inițiat această campanie în parteneriat cu Facultatea de Educaţie Fizica şi Sport din Suceava, Asociația Județeană de Fotbal Suceava, Federația Română Sportul pentru Toți, ACS Phoenix Suceava și Rai Caffe.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Programul de acces pe terenul de sport al Școlii Gimnaziale nr. 8 Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*