Programul de acces pe terenul de sport al Școlii Gimnaziale nr. 6 Suceava

Terenul de sport al Școlii Gimnaziale nr. 6 din cartierul Burdujeni Sat al municipiului Suceava va fi deschis pentru suceveni de luni până vineri între orele 9.00 – 16.00, iar sâmbăta și duminica între orele 12.00 – 18.00. Programul de acces a fost stabilit prin dispoziția directorului Dumitru Rusu din data de 1 iulie 2016.

Programul de acces pe terenul de sport al Școlii Gimnaziale nr. 6 Suceava

GazetaSV a inițiat campania „Sportul nu are vacanță” prin care solicităm deschiderea terenurilor de sport ale școlilor și liceelor pentru locuitorii municipiului, stabilirea unui program clar privind accesul pe terenurile de sport și afișarea programului la loc vizibil la intrare în incinta unităților de învățământ.

Vă invităm să vă alăturați demersului nostru semnând formularul de mai jos sau accesând linkul http://petitieonline.com/sportul-nu-are-vacanta.

GazetaSV.ro, membru al Asociatiei Dakay 2006, a inițiat această campanie în parteneriat cu Facultatea de Educaţie Fizica şi Sport din Suceava, Asociația Județeană de Fotbal Suceava, Federația Română Sportul pentru Toți, ACS Phoenix Suceava și Rai Caffe.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Programul de acces pe terenul de sport al Școlii Gimnaziale nr. 6 Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*