Programul de acces pe terenul de sport al Școlii Generale nr. 11 „Miron Costin” Suceava

Terenul de sport al Școlii Gimnaziale nr. 11 „Miron Costin” din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava este deschis zilnic între orele 8.00 – 13.00 și 16.00 – 20.00, până la data de 11 septembrie 2016, după care programul va fi modificat în funcție de programul școlar, ne-a informat directorul unității de învățământ, Constantin Sîrghi.

program-acces-teren-sport-scoala-gimnaziala-nr11-suceava

anunt-program-acces-teren-sport-scoala-gimnaziala-nr11-suceava

GazetaSV a inițiat campania „Sportul nu are vacanță” prin care solicităm deschiderea terenurilor de sport ale școlilor și liceelor pentru locuitorii municipiului, stabilirea unui program clar privind accesul pe terenurile de sport și afișarea programului la loc vizibil la intrare în incinta unităților de învățământ.

Vă invităm să vă alăturați demersului nostru semnând formularul de mai jos sau accesând linkul http://petitieonline.com/sportul-nu-are-vacanta.

GazetaSV.ro, membru al Asociatiei Dakay 2006, a inițiat această campanie în parteneriat cu Facultatea de Educaţie Fizica şi Sport din Suceava, Asociația Județeană de Fotbal Suceava, Federația Română Sportul pentru Toți, ACS Phoenix Suceava și Rai Caffe.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Programul de acces pe terenul de sport al Școlii Generale nr. 11 „Miron Costin” Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*