Programul de acces pe terenul de sport al Colegiului Tehnic „Samuil Isopescu” Suceava

terenuri-sport-suceava

Începând cu data de 30 iulie 2016, terenul de sport al Colegiului Tehnic „Samuil Ispoescu” Suceava va fi deschis pentru suceveni de luni până duminică între orele 10.00 – 19.00, se arată într-o adresă transmisă de directorul unității de învățământ, Amalia Popescu.

Accesul locuitorilor municipiului Suceava pe terenul de sport va fi permis abia începând cu data de 30 iulie din motiv că anul școlar se termină mai târziu pentru elevii de la clasele profesionale.

hotarare-acces-teren-sport-colegiul-tehnic-samuil-isopescu

program-acces-teren-sport-colegiul-tehnic-samuil-isopescu

GazetaSV a inițiat campania „Sportul nu are vacanță” prin care solicităm deschiderea terenurilor de sport ale școlilor și liceelor pentru locuitorii municipiului, stabilirea unui program clar privind accesul pe terenurile de sport și afișarea programului la loc vizibil la intrare în incinta unităților de învățământ.

Vă invităm să vă alăturați demersului nostru semnând formularul de mai jos sau accesând linkul http://petitieonline.com/sportul-nu-are-vacanta.

GazetaSV.ro, membru al Asociatiei Dakay 2006, a inițiat această campanie în parteneriat cu Facultatea de Educaţie Fizica şi Sport din Suceava, Asociația Județeană de Fotbal Suceava, Federația Română Sportul pentru Toți, ACS Phoenix Suceava și Rai Caffe.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Programul de acces pe terenul de sport al Colegiului Tehnic „Samuil Isopescu” Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*